Moto Zone

Moto Zone

 

Pasiunea noastra pentru motociclete ne impinge sa facem mai mult decat o simpla vanzare de lubrifianti auto: va oferim o gama completa de servicii, destinata in special motocicletelor. Opriti-va la unul dintre service-urile noastre Moto Zone si solicitati partenerilor nostri suportul necesar.

Moto Zone service

Moto Zone este o retea de service, ateliere de lucru si puncte de spalare pentru vehiculele pe doua roți. In acesta retea aveti acces la schimb ulei, operatiuni mecanice, diagnoza si consultanta.

TOTAL a dezvoltat reteaua Moto Zone pentru a face mai usor programul de intretinere al motocicletelor. In zonele moto, veti obtine asistenta de specialitate, pentru a alege cele mai potrivite uleiuiri, precum si recomandari profesionale in ceea ce priveste intretinerea bicicletelor.

 

Aveti intrebari? Moto Zone are raspunsuri!

Gasiti mai jos cele mai frecvente intrebari si raspunsuri:

Q: De ce trebuie schimbat uleiul?
Uleiul este cel care asigura o protectie esentiala a motorului masinii dumneavoastra: Lubrifiantii sunt cei care garanteza o mai buna performanata a motorului si previn uzura si oxidarea componentelor acestuia.

Q: La ce sunt buni lubrifiantii?
O mai buna performanta a motorului si o protectie crescuta impotriva uzurii si coroziunii. Reduce riscul defectiunilor si prelungeste durata de viata a motorului tau

Q: Cum aleg cel mai bun ulei pentru motocicleta mea?
Partenerii nostri va vor indruma pentru a alege cel mai bun ulei pentru motocicleta ta. Recomandarea lor se bazeaza pe o serie de criterii, ce include: recomandarile producatorului, anul de fabricatie, motorizarea, puterea motorului, kilometrajul si conditiile de utilizare.

Q: Ce este viscozitatea unui lubrifiant?
Lubrifiantii se comporta diferit la temperaturi scazute si ridicate. Un criteriul de evalure a performatelor unui ulei este viscozitatea. Viscozitatea variaza in functie de temperatura, dupa cum urmeaza: la temperaturi ridicate, uleiul este mai fluid iar la temperaturi scazute mai viscos.
Acest lucru inseamna ca motorul  poate atinge randamentul maxim numai daca uleiul isi mentine viscozitatea constata odata cu variatiile de temperatura: el trebuie sa ramana fluid la temperaturi joase( pentru a permite pornirea usoara a motorului ) si trebuie sa fie vascos la temperaturi ridicate (pentru a evita contactul dintre componentele mecanice in miscare) . Este usor sa interpretati viscozitatiile de pe etichetele produselor. Intotdeauna remarcate prin doua numere si o litera, de exemplu : 10W-40
-litera  W vine de la "winter" .
-Primul numarul ( 10 ) reprezinta temperaturile scazute ( ° C) pana la care uleiul isi pastreaza fluiditatea si caracteristicile. Cu cat numarul este mai mic, cu atat uleiul este mai fluid la temperaturi scazute.
- Al doilea numar ( 40 ) reprezinta temperaturile ridicate  ( ° C): Cu cat numarul este ma mare , cu atat lubrifiantul va fi mai vascos la temperaturi ridicate.

Q: De ce sa alegi lubrifiantii TOTAL sau ELF?
De la competitiile de raliu pana la utilizarea de zi cu zi, TOTAL dezvolta uleiuri care se adapteaza perfect la cele mai solicitante conditii de utilizare si cele mai severe tehnologiile ale motorului. Produsele noastre respecta cele mai recente standarde internationale si sunt aprobate de cei mai importanti producatorii mondiali de automobile. In plus, TOTAL a dezvoltat lubrifianti care reduc impactul nociv asupra mediului si  consumul de combustibil.

 

?? ?? ?? ??