Parteneriate | TOTAL Romania

Parteneriate

Automotive lubricants banner  

Lubrifiantii trebuie sa reziste schimbarilor tehnologice, sa se adapteze la specificatiile internationale si sa indeplineasca cele mai severe cerinte ale aplicatiilor. TOTAL Lubricants

Parteneriatele Auto ale marcii TOTAL

TOTAL

CITROËN

Parteneriatul dintre TOTAL și producatorul francez de autoturisme CITROËN este unul cu adevarat istoric. In 1968, TOTAL a început dezvoltarea unui lubrifiant special pentru modelul Citroen DS, tinand cont de neconformitatiile acestuia legate de sitemul de aprindere si de nivelul depunerilor din motor. Cei 40 de ani de lucru în echipă au dat permis dezvoltarea unor lubrifianti de inalta calitate si depasirea unor recorduri de neegalat pe pistele competitiilor sportive cu motor. Astazi, parteneriatul dintre cele doua companii s-a extins la nivel mondial si industrial si, pe langa sporturile cu motor, a dezvoltat alti trei piloni puternici: relatia comerciala intre retele, formarea tehnica a personalului implicat si Cercetarea & Dezvoltarea in spiritul inovatiei tehnologice.

Mai multe despre parteneriatul nostru cu Citroën

PEUGEOT

In spiritul intelegerii initiale semnate in 1995, TOTAL și PEUGEOT au confirmat recent increderea reciproca prin intarirea acordurilor si prelungirea parteneriatului strategic . Reinnoirea nu este o surpriza, din moment ce lubrifiantii TOTAL sunt singurele produse recomandate de  constructorul francez pentru toate modelele sale. De ce? Pentru ca impartasim aceleasi obiective. Echipele de Cercetare a celeor doua companii  TOTAL si PEUGEOT, lucreaza împreuna la dezvoltarea lubrifiantilor de maine: uleiuri din ce in ce mai performante legate de economia de combustibil si protejarea mediului înconjurator.

Mai multe despre parteneriatul nostru cu Peugeot

MAZDA

TOTAL Lubricants a fost partenerul MAZDA Motors Europa inca din anul 2003. Impreuna, TOTAL si producatorul japonez au dezvoltat gama MAZDA Original Oil, exclusiv dedicata vehiculelor Mazda. Indeplinind toate cerintele de calitate și garanție pentru fiecare model, gama este special conceputa sa se adapteze modelelor cu cele mai recente tehnologii Mazda SKYACTIV.

Mai multe despre parteneriatul nostru cu Mazda

 

KIA

In 2011, constructorul coreean de automobile KIA Motors Corporation si TOTAL Lubricants au semnat un acord * de cooperare internationala. TOTAL Lubricants a devenit partenerul KIA recomandat post-vanzare in retelele proprii de service. TOTAL este, de asemenea, un furnizor important de uleiuri de prima umplere pentru motoarele Kia si Hyundai fabricate din intreaga lume.
* Se aplică la nivel mondial, cu excepția Europei și Coreei de Sud

Mai multe despre parteneriatul nostru cu Kia

 

Great Wall Motors

In februarie 2012 TOTAL Lubricants semnat un acord international cu GREAT WALL MOTORS China. TOTAL Lubricants este oficial recomandat  ca partener GREAT WALL MOTORS pe pietele emergente. Ambii parteneri imbratisaza aceleasi valori de baza: profesionalismul, competenta si orientarea catre client. Parteneriatul este consolidat de doua obiectivele comune: cresterea cotei de piata in China si pe piata mondiala si dezvoltarea produselor si serviciilor de inaltă calitate, care sa indeplineasca cele mai severe cerintele ale automobilistilor.

Mai multe despre parteneriatul nostru cu Great Wall Motors

DAF

Relația cu DAF a debutat la inceputul anilor '90, impreuna cu Fina Olanda. Parteneriatul tehnic si comercial cu producatorul olandez, ne-a ajutat sa devenim principalul furnizorul de uleiuri de prima umplere si furnizor majoritar in Europa de servicii post-vanzare, pentru DAF Genuine Oil.

ZF

In 2007, TOTAL si furnizorul german de componente auto ZF a lansat dezvoltarea unui lubrifiant de top in gama pentru transmisii manuale. In 2010, produsul nostru a fost aprobat de ZF pentru un interval de schimb de 540.000 km. Suntem acum furnizorul oficial pentru produse de prima umplere precum si furnizorul ales pentru serviciile post-vanzare.

Scania 

TOTAL si producatorul suedez de autovehicule SCANIA, au colaborat  impreuna la dezvoltarea gamei de lubrifianti de origine, special conceputi pentru camioane si autobuze.

Renault Trucks

Colaborarea dintre TOTAL si RENAULT TRUCKS Franta a inceput în 1979 cu dezvoltarea gamei de produse Renault Trucks Oils (RTO). Cele doua companii au reinnoit parteneriatul, in ianuarie 2016. Clauzele se aplica tuturor afiliatelor RENAULT TRUCKS si TOTAL care desfasoare activitati comerciale pe acelasi teritoriu.

CLAAS

TOTAL si producatorul german de utilaje agricole CLAAS au legat primul parteneriat in 2005, ca urmare a relatiei dintre ELF si Renault Agricultura. Dupa patru ani de colaborare de succes, CLAAS si TOTAL au reinnoit contractul de parteneriat, in 2009. Lider mondial in utilaje agricole, CLAAS recomanda gama noastra de lubrifianti premium in cartile de intretinere ale utilajelor.

Parteneriatele Auto ale marcii ELF

ELF

ELF este o marca ce iubeste performanta. Aceasta pasiune a fost demonstrata de nenumarate ori de-a lungul timpului prin implicarea marcii ELF in sporturile cu motor si in parteneriate istorice cu producatorii internationali de autoturisme:

RENAULT
Incepand cu 1968, cele doua echipe de cercetare si dezvoltare ale grupului ELF, au dezvoltat produse special dedicate partenerul sau cu traditie, grupul RENAULT. Impreuna, Echipa CRES (centrul de cercetare ELF din Solaize, Franța) si echipa tehnica, permanent angrenata in circuitele de curse, din timpul Grand Prix-urilor si sesiunilor de teste private, aplică studii foarte avansate si analize care conduc la solutii tehnice concepute pentru a castiga.
Inovativ si creativ, parteneriatul tehnic a dus la dezvoltarea unor uleiuri de motor ce asigura economie de combustibil si uleiuri de prima umplere pentru transmisiile si cutiile de viteze RENAULT, care nu necesita  interval de schimb . Echipele de ingineri si laboratoare de cercetare sunt in contact permanent. Această expertiza comuna RENAULT-ELF este intotdeauna stimulata de provocarile competitiilor motorsport si ne permite sa anticipam impreuna cerintele tehnologice ale viitorului.

DACIA

DACIA, o marca RENAULT, recomanda exclusiv lubrifianti Dacia Oil ELF. ELF si DACIA colaboreaza pentru a imbunatati performanta masinii. Lubrifiantii ELF sunt de asemenea recomandati pentru marcile Logan, Sandero, Duster și Lodgy, care beneficiaza de tehnologia RENAULT, cu o fiabilitate recunoscuta.

KAWASAKI

ELF si KAWASAKIau dezvoltat impreuna lubrifianti special conceputi pentru cerintele severe ale motocicletelor. KAWASAKI recomanda oficial marca de lubrifianti ELF.

NISSAN
ELF si NISSAN sunt parteneri in domeniul cercetarii, iar in centrul activitatii lor se afla cele mai recente inovatii tehnologice. Produsele Nissan Genuine Oils din Europa au formulari unice, special concepute de ELF si aprobate de Nissan. In 2012  parteneriatul european Nissan si Elf a fost extins pentru recomandari post-vanzare. Mai mult ca oricând, Nissan Genuine Oils va permit sa obtineti in timp cele mai bune performante de la Nissan-ul Dvs.

NISSAN genuine oil concepute de ELF

Produsele Nissan Genuine Oils sunt aprobate și recomandate de Nissan Japonia pentru toate motorizarile pe benzina si Diesel. Nissan Genuine Oils sunt lubrifianti de inaltă calitate, conceputi pentru a indeplini cele mai severe cerinte ale vehiculelor Nissan. Viscozitate adaptabila in functie de conditiile de functionare, pentru a reduce uzura in timpul pronirii la temperaturi scazute, permite cresterea performantelor si extinderea duratei de viata a vehiculelor.

 

?? ?? ?? ??