Consumatori

Automotive lubricants banner  

TOTAL Lubricants  aplica cele mai recente tehnologii si foloseste departamentul de Cercetare & Dezvoltare pentru a-si dezvolta continuu uleiurile. Rezultatul este o gama completa de lubrifianti care optimizeaza performanta si prelungeste durata de viata a vehiculului sau a echipamentului specific, de la automobile si motociclete la barci si utilaje pentru spatiile verzi.

Autoturisme

Marcile de lubrifianti de inalta performanta TOTAL si ELF va ofera produsul potrivit, indiferent de ce tip de masina conduceti.

Descoperiti lubrifiantii pentru autoturisme  

Motociclete

Intretinerea motocicletelor presupune folosirea mai multor tipuri de lubrifianti speciali: atat pentru motor si cutie de viteze, cat si pentru frane, lant si furca. Produsele TOTAL si ELF îndeplinesc constrangerile tehnice ale tuturor tipurilor de motorizari pe doua roti. Puteti fi sigur ca veti gasi produsul potrivit,  consultand gama de lubrifianti TOTAL si ELF.

Descoperiti lubrifiantii pentru motociclete  

Ambarcatiuni de agrement

TOTAL Lubricants a folosit expertiza sa in domeniu pentru a dezvolta NEPTUNA, uleiurile pentru ambarcatiuni de agrement. Oferim produse de ultima generatie, care satisfac cele mai severe cerinte tehnice ale producatorilor si cele mai recente standarde internationale.

Descoperiti lubrifiantii pentru ambarcatiuni  

Aeronave usoare

Defectiunile pot cauza numeroase neplaceri pe drumurile publice, insa in zbor, acestea trebuie evitate cu orice pret! Produsele TOTAL Lubricants pentru aeronave usoare, sunt uleiuri de calitate superioara, special concepute pentru a mentine motorul in stare excelenta ... si, mai presus de toate, pentru a va mentine in siguranta. Si in timp ce tu esti acolo sus, vei  putea folosi la fel de bine produse care ajuta la reducerea poluarii aerului. Asta fac produsele noastre.

Descoperiti lubrifiantii pentru aeronave usoare  

Agricultura si gradinarit

Vesti bune pentru iubitorii gradinaritului: TOTAL Lubricants are o gama completa de lubrifianti pentru echipamentele de gradinarit!

Descoperiti lubrifiantii pentru agricultura si gradinarit

 

?? ?? ?? ??