Ambarcatiuni de agrement

Ambarcatiuni de agrement

 

 

 

 

 

TOTAL Lubricants a folosit expertiza sa in domeniu pentru a dezvolta NEPTUNA, uleiurile pentru ambarcatiuni de agrement. Oferim produse de ultima generatie, care satisfac cele mai severe cerinte tehnice ale producatorilor si cele mai recente standarde internationale.

TOTAL NEPTUNA acopera toate cerintele tehnice ale ambarcatiunilor de agrement, echipate cu motorizari in 2 timpi sau 4 timpi. Indiferent de tipul alimentarii, pe benzina sau Diesel NEPTUNA va ofera:

  • Perfomata mai buna a motorului,
  • Calitatea superioara,
  • Curatirea corespunzatoare a motorului.

Oferta contine produse biodegradabile pentru ambarcatiuni echipate cu motorizari in 2 timpi - o armă eficienta in combaterea poluarii apelor. In momentul in care aceste uleiuri ajung accidental in contact cu apa, au proprietatea de a se degrada rapid, fara a aduce prejudicii mediului inconjurator.

Calitate si siguranta: pentru oameni, ambarcatiuni si mediul inconjurator

Pentru clientii nostri si pentru noi, este foarte importata calitatea. Lubrifiantii NEPTUNA satisfac cerintele tehnice ale celor mai importanti producatori, precum si cele mai recente standarde internationale Asociatia Nationala a Producătorii Maritimi (NMMA), API, etc. Pentru TOTAL Lubricants, dezvoltarea durabila este esentiala in desfasurarea activitatii noastre, iar din acest motiv gama NEPTUNA este o gama completa, ce include si produse biodegradabile, prietenoase cu mediul inconjurator.

Descoperiti gama de lubrifianti NEPTUNA pentru:

motoare in 4 timpi: Tehnologie Avansata pentru performante maxime

Avantaje pentru client
- Mentinerea in timp a performanțelor a motorului: Proprietati detergente foarte puternice, care asigura curatirea corespunzatoare a componentelor fierbinti ale motorului.
- Prelungirea duratei de viata a motorului: mentinerea constanta a filmului de lubrifiant in conditii extreme. Proprietati anti-uzura si anti-oxidare excelente, ce prelungesc durata de viata a motorului, si aditivi anti-rugina si anti-coroziune aditivii ce protejeaza componentele interne ale motorului in cazul contaminarii cu apa.
- Economie de combustibil: formulare speciala pentru reducerea consumului de combustibil (FUEL Economy) si a emisiilor poluante.

Descoperiti gama de produse

motoare in 2 timpi: inalta performanta si fiabilitate

Avantaje pentru client
- Protectia mediului inconjurator: gama include lubrifianti care daca ajung accidental în contact cu apa, au proprietatea de a se degrada rapid.
- Curatenia si prelungirea duratei de viata a motorului, datorita proprietati anti-rugina si anti-coroziune.
- Ungere exceptionala la temperaturi extreme, formulare fara fum.
- Foarte miscibil: aceste uleiuri se amesteca cu usurinta cu benzina, oferind un pre-amestec omogen si stabil, chiar si la temperaturi scazute.

Descoperiti gama de produse

 

?? ?? ?? ??