Autoturisme

 Marcile TOTAL si ELF includ o gama exinsa de lubrifianti de inalta performanta, ce se adapteaza perfect oricariui tip de autoturism

TOTAL

Uleiurile de motor TOTAL

Cele doua centre de cercetare au dezvoltat si imbunatatit constat gama TOTAL QUARTZ, lubrifianti de inalta performanta, destinati autoturismelor.

Pentru a respecta cele mai stricte constrangeri tehnice, aceste uleiuri au trecut numeroaste teste: de laborator, de teren si pe bancurile de proba. Aceste produse beneficiaza de experienta implicarii TOTAL Lubricants in competitiile sporturilor cu motor, in special de rezultatele obtinute in Grand Prix  Formula 1 si Campionatul Mondial de Raliu.

Lubrifiantii QUARTZ TOTAL contin trei componente principale. Primul este uleiul de baza. Compozitia si proprietatile uleiurilor variaza in functie de cerintele specificatiilor tehnice. Apoi, proprietatile originale ale uleiului de baza sunt imbunatatite radical, prin adaugarea altor doua componente: polimeri si aditivi de performanta.

Progrese tehnologice majore au fost posibile datorita parteneriatelor de cercetare si dezvoltare cu producatorii de automobile. Prin alaturarea acestor activitati, am fost in masura sa ajutam la reducerea consumului de combustibil, protectia motoarelor si a sistemelor de post-combustie.

Oricare ar fi constrangerile motorui, lubrifiantii QUARTZ TOTAL sunt alegerea potrivita:

TOTAL QUARTZ INEO – o referinta in gama de produse anti-poluante

Chiar si cei mai exigenti producatori de automobile recomanda sa folositi lubrifianti de motor TOTAL QUARTZ INEO, indiferent de stilul de conducere sau de utilizare. TOTAL QUARTZ INEO sunt lubrifianti sintetici, special dezvoltati sa asigure performante optime.

TOTAL QUARTZ INEO reduce impactul emisiilor poluante asupra mediului inconjurator. Impreuna cu TOTAL QUARTZ INEO, sistemele de depoluare, montate pe cele mai recente motorizari, pot functiona la capacitate maxima, timp indelungat, permitand reducerea in mod eficient a emisiile poluante ale masinii dumneavoastra. Sistemele post-combustie sunt sensibile si costisitor de intretinut, insa pot fi protejate pe termen lung utilizand uleiurile INEO, datorita continutului redus de cenusa sulfat, fosfor si sulf din compozitia lor. Acest tip de lubrifiant mai are o alta caracteristica importanta: reducerea consumului de carburant. Avantaje:

  • Performantele crescute ale sistemelor post-combustie
  • Reducerea costurilor de intretinere
  • Reducerea consumului de carburant si a emisiilor poluante
  • Recomandat in orice conditii de utilizare, chiar si in cele foarte severe

 

 

?? ??