Motociclete

Intretinerea motocicletelor presupune folosirea mai multor tipuri de lubrifianti speciali: nu doar pentru motor si cutie de viteze, ci si franele, lantul si furca au nevoie de fluide speciale. Produsele TOTAL si ELF îndeplinesc constrangerile tehnice ale tuturor tipurilor de motorizari pe doua roti. Puteti fi sigur ca veti gasi produsul potrivit,  consultand gama de lubrifianti TOTAL si ELF.

2 timpi sau or 4 timpi?

Ca sa putem alege corect lubrifiantul este important sa cunoastem tipul motorului. Datorita faptului ca motoarele in 2 timpi si 4 timpi au sisteme de lubrifiere diferite, prin urmare au nevoie de uleiuri diferite.

Lubrifiantii pentru motoarele 2 timp si 4 timpi sunt diferite si nu sunt interschimbabile. De aceea, uleiurile TOTAL pentru motoarele de motociclete sunt concentrate in sub-game, in functie de aceste doua mari categorii:

TOTAL

TOTAL

2T: Lubrifianti pentru motoarele in 2-timpi ce echipeaza motocicletele si scuterele

TOTAL 2T GAMA PENTRU MOTOCICLETE

Descoperiti gama noastra de produse

TOTAL 2T GAMA PENTRU SCOOTER

Descoperiti gama noastra de produse

TOTAL 2T GAMA EXTRA

Descoperiti gama noastra de produse

TOTAL SCOOTER 2T

TOTAL SCOOTER 2T este recomandat pentru lubrifierea motorizarilor in 2 timpi, ce echipeaza scuterele cu o capaticitate de pana la 125 cc3. Acest ulei este special adaptat conditiilor de trafic urban (opriri-porniri dese) sau calatoriilor interurbane si este compatibil cu benzina fara plumb. Nivelul de ulei trebuie sa respecte recomandarile precizate de constructorul vehiculului.

TOTAL SCOOTER 2T este formulat din uleiuri de baza sintetice, pentru a asigura o protecție ridicata a motorului si a componentelor acestuia. Vascozitatea redusa si continutul de solventi atent selectati permit amestecul de ulei cu benzina mai usor. Mai mult decat atat, reducerea gradului de colmatare a sistemului de evacuare intrece specificatiile normelor ISO-L-EGC-/EGD. Uleiul TOTAL SCOOTER ajuta la reducerea emisiilor de noxe si are puternice proprietati de detergenta datorita continutului de solventi si polimeri. Drept urmare, acest lubrifiant respecta cele maii recente specificatii JASO FC.

4T: Lubrifianti pentru motoare in 4 timpi

GAMA 4T PENTRU MOTOCICLETE

Descoperiti gama noastra de produse

GAMA 4T PENTRU SCOOTER

Descoperiti gama noastra de produse

TOTAL RACING 4T

TOTAL RACING 4T se recomanda pentru moarele in 4 timpi, de inalta performanta, ce echipeaza motocicletele. Este special adaptat tuturor coditiilor de trafic: urban, interurban si autostrada. Lubrifiant compatibil cu catalizatoarele si combustibilii fara plumb.

TOTAL RACING 4T garanteaza performantele tuturor componentelor motoclicletei: motor, ambreiaj si cutie de viteze. Lubrifiant multigrad, special conceput sa indeplineasca cele mai recente specificatii JASO MA2.

ELF

ELFMOTO

ELF MOTO a lansat o noua gama de lubrifianti pentru motoarele ce echipeaza motocicletele, scuterele si vehicule ATV 4X4. Lubrifianti ce asigura fiabilitate si performante superioare, protectie crescuta si durata extinsa de viata.

Toate noile formulari ELF MOTO sunt conforme standardului JASO MA2 2011. Noua gama include uleiuri obitinute prin:

  • Rafinare minerala
  • Rafinare minerala si tratare termica
  • Formulare 100% sintetica

Gama completa de formulari  ELF MOTO acopera toate cerintele consumatorilor: conditii standard, severe sau intensive; calatorii lungi si scurte; stili de conducere clasic sau sportiv si chiar competitional. Oferta ELF MOTO pentru motor este segmentata in doua mari caterorii de produse, adaptate conditiilor diferite ale acestui segment de piata:

  • LEISURE: segmetul de piata format de consumatorii ce utilizeaza autoturismele ca mijloc principal de transport, iar motocicletele, ocazional.
  • BASIC: pentru segmental de piata in care motocicletele reprezinta principalul mijloc de transport. In acest caz vorbim despre Asia de Sud-Est, America Centrala si America Latina.

Atat produse din gama LEISURE cat si BASIC includ lubrifianti pentru motoare in 2 si 4 timpi. Pentru motoarele in 4 timpi, ELF MOTO propune opt formulari, din clase diferite de viscozitate, care sa indeplineasca toate nevoile motocicletelor. Pentru motoarele in 2-timpi, sunt disponibile 7 produse: 4 lubrifianti pentru motocilcete - de la uleiuri standard pana la formulari de competitii motosport - si 3 lubrifianti pentru scooter.

Descopera Serviciul Motor Zone de la TOTAL

?? ??