Aeronave usoare

Defectiunile pot cauza numeroase neplaceri pe drumurile publice, insa in zbor, acestea trebuie evitate cu orice pret! Produsele TOTAL Lubricants pentru aeronave usoare, sunt uleiuri de calitate superioara, special concepute pentru a mentine motorul in stare excelenta ... si, mai presus de toate, pentru a va mentine in siguranta. Si in timp ce tu esti acolo sus, vei  putea folosi la fel de bine produse care ajuta la reducerea poluarii aerului. Asta fac produsele noastre.

Avem o gama completa de lubrifianti pentru aeronave, de la produse standard la produse high-tech.

Calitate si siguranta: prioritatea nr 1 in aeronautica

Performantele lubrifiantilor nostri sunt in conformitate cu standardele si normele internationale in vigoare, inclusiv SAE si FAA. De asemenea, respecta cu o serie de specificatii ale producatorilor consacrati, cum ar fi Lycoming si Teledyne.

Gama de lubrifianti TOTAL AERO, pentru motoare cu piston

AERO 80 / 100

Ulei pur mineral pentru lubrifierea pistoantelor cilindrilor care functioneaza in conditii normale. Acestea sunt, de asemenea, eficiente in motoarele avioanelor de epoca, cum ar fi cele din Primul si al Doilea Război Mondial.

Descopera gama noastra de produse

AERO D 80 / 100 / 120

Ulei multigrad, fara continut de cenusa, destinat lubrifierii motoarelor cu piston, ce opereaza in conditii foarte severe. AERO DM 15W 50 se poate utiliza pe toata perioada anului, in orice conditii climatice.

Descopera gama noastra de produse

AERO DM 15W-50

Ulei multigrad dispersant, fara continut cenusa, special conceput pentru ungerea motoarelor cu piston, care functioneaza in conditii severe. Puteti folosi AERO DM 15W 50 pe tot parcursul anului, conditii climatice.

Descopera gama noastra de produse

?? ?? ??