Cum sa

Cum sa

In urma discutiilor si recomandarilor primite de la clientii nostri, am ajuns la concluzia ca majoritatea doresc sa obtina consiliere in ceea ce priveste lubrifiantii de masina pe care ii folosesc.

Asa ca am dezvoltat o rubrica cu sfaturi utile: "Cum sa...", prin care incercam sa raspundem celor mai frecvente intrebari ale clientilor nostri.

Cu toate acestea, noi iti oferim doar sfaturi si recomandari, felul in care le pui in practica tine doar de tine. De aceea este bine sa te asiguri ca ai echipamentul si cunostintele necesare. In caz contrar, recomandarea noastra este sa renunti si sa apelezi la o persoana specializata.

Nu in ultimul rand, iti recomandam sa reciclezi uleiul folosit si sa il duci la un centru special de reciclare a uleiurilor. Uleiul poate fi filtrat si refolosit ca ulei de incalzire. Printr-o procesare intensa, acesta poate fi rafinat si transformat din nou in lubrifiant. Dintr-un galon de ulei folosit se poate obtine 2.5 L de ulei de motor de baza.

Orice tip de ulei poate fi refolosit: ulei de masina, ulei de motor, ulei de camion, ulei de tractor si multe altele. Nu amestecati uleiul de frana, antigelul sau uleiul de motor. Fiecare lichid trebuie reciclat separat. Chiar si cantitatile mici de antigel sau lichid de frana din uleiul de motor pot incetini sau opri procesul de reciclare.

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata
politicii noastre de utilizare a cookie-urilor