Reducerea consumului de carburant cu ajutorul uleiurilor Fuel Economy

Reducerea consumului de carburant cu ajutorul uleiurilor Fuel Economy

 TOTAL propune o gamă completă de uleiuri Fuel Economy, pentru o bună performanță, un consum mai mic și un motor protejat.

 
Fuel Eco 1000 km
 

Tehnologia din ce în ce mai avansată a motoarelor de automobile impune uleiuri din ce în ce mai performante. TOTAL a creat lubrifianții Fuel Economy pentru a răspunde acestor provocări și poate oferi astăzi un consum mai mic de carburant, mai puține emisii de CO2, mai multă protecție a motorului și mai putină uzură. Gama FE are obiectivul de a ajuta consumatorii să îmbunătățească performanța vehiculelor și a echipamentelor lor, și în același timp, să reducă semnificativ impactul asupra mediului.

Economii de carburant de până la 1l la 100 km

Concepuți în laboratoarele TOTAL, lubrifianții FE au fost supuși la numeroase teste, de laborator, pe bancul de probă și în teren, aplicate pe flote întregi de autovehicule. De fiecare dată, s-a confirmat excelența lor în optimizarea eficienței sistemelor de post-combustie și prelungirea duratei de viață a motorului. Vorbim aici în principal despre uleiul de motor, dar există produse special destinate transmisiilor, cutiilor de viteze și punților. Cifrele sunt grăitoare: folosirea combinată a acestor lubrifianți poate scădea consumul de carburant cu până la 1l la 100 km.

Mai prietenoși cu natura

Grija pentru mediu a împins TOTAL Lubricants să dezvolte gama specială de uleiuri „Low SAPS”. Acestea optimizează performanța sistemelor de de poluare. Filtrele de particule, ce echipează motorizările Diesel, sunt deosebit de sensibile la conținutul de cenușă sulfat. Uleiurile ce asigură reducerea emisiilor poluante conțin un nivel scăzut de cenușă sulfatat, fosfor și sulf (SAPS). Uleiurile FE și Low SAPS fac parte din programul Ecosolutions, lansat  de TOTAL în 2009. Acesta își propune să găsească soluții inovatoare pentru clienții noștri pentru protejarea mediului. Astăzi, peste 40 de produse și servicii fac parte din marca  „TOTAL Ecosolutions”. În 2013, s-au emis cu 1,4 milioane de tone de CO2 mai puțin în atmosferă, grație calității acestor produse.

 

Pentru a calcula cantitatea de carburant pe care o puteți economisi, trebuie doar să accesați calculatorul nostru:

 

Faceți testul, este simplu!