De ce să dezvoltăm segmentul HD?

De ce să dezvoltăm segmentul HD?

  De ce să dezvoltăm segmentul HD?  

Segmentul de uleiuri heavy duty (HD - Mașini grele) reprezintă o piață importantă în România, cu potențial de creștere atât în termeni de volum, cât și de calitate a produselor vândute. În acest context, gama noastră variată de uleiuri HD și suportul tehnic pe care îl oferim ne pun într-o poziție competitivă.
 
Având în vedere că piața romanească a uleiurilor HD este în dezvoltare, ea devine esențială pentru creșterea vânzărilor noastre. Ne concentrăm, în prezent, mai ales pe trei segmente: transport rutier, agricultură și construcții. Aceste domenii sunt, de fapt, stâlpii economiei românești de astăzi.
 
Punctele noastre forte pe această piață sunt: în primul rând, o gamă dedicată de produse pentru on-road și off-road, care sunt perfect adaptate la nevoile pieței (mai mult de 60 de tipuri de uleiuri TOTAL pentru motor și transmisie). Și toate sunt aprobate de către marii producători de vehicule. În al doilea rând, suportul tehnic pe care îl oferim în ceea ce privește analizele de ulei prin intermediul ANAC (ANAlysis Compared) este recunoscut ca fiind o referință, atât pe piața locală, cât și pe piața internațională. Mai mult de 2.800 de analize de uleiuri provenite din domeniul auto sunt făcute în fiecare an prin ANAC. Acest serviciu reprezintă un instrument strategic pentru flotele de TIR-uri, mașini agricole și echipamente de construcție. Ajută, de asemenea, la monitorizarea vehiculelor și la programarea lucrărilor de mentenanță. (http://www.anac-diagnosis.com/)
 
Un alt aspect important este potențialul care apare odată cu dezvoltarea vânzărilor de bitum. Este ocazia perfectă să promovăm uleiurile noastre HD pe segmentul de construcții. Pe scurt, piața de uleiuri HD reprezintă pentru TOTAL România o oportunitate de a crește într-un ritm sustenabil vânzările noastre în anii care urmează. Este, de asemenea, ocazia să îmbunătățim conștientizarea mărcii noastre.
 
De Valentin Diaconu