Produsele TOTAL în prim-plan la Indagra

Produsele TOTAL în prim-plan la Indagra

  Produsele TOTAL în prim-plan la Indagra  

Pentru a doua oară în doi ani, TOTAL Romania a participat la cel mai mare târg internațional de agricultură din România. Un mijloc de a ne întări poziția pe piața lubrifianților agricoli și de a ne face cunoscute soluțiile de fluide speciale.
 
Cu 450 de expozanți din 23 de țări și peste 60.000 vizitatori, Indagra a fost un târg de importanță majoră pentru TOTAL România. Vorbim pur și simplu de cel mai mare și important eveniment agricol al anului în România. Standul nostru cu aspect futurist, de două ori mai mare decât anul trecut, a atras atenția publicului larg, dar obiectivele noastre principale au fost să ne întâlnim cu clienții, să ne consolidăm poziția ca furnizor de lubrifianți pentru mașini agricole și să ne promovăm gama de fluide speciale.
 
Datorită gamei de uleiuri Fuel Economy, motor și transmisie, putem propune astăzi un consum mai mic cu până la 6% pentru un tractor clasic. În ceea ce privește gama de fluide speciale, TOTAL a dezvoltat uleiuri de parafină extrem de pure care fac parte din tratamentul autorizat în fermele organice și sunt, de asemenea, biodegradabile. Ele reprezintă alternativa perfectă pentru insecticide și pesticide pentru că folosesc un efect fizic, și nu chimic, asupra plantei.
 
Într-o țară ca România, cu un potențial enorm în agricultura ecologică, TOTAL România are un cuvânt de spus. Indagra a fost ocazia perfectă de a ne întâlni cu potențialii noștri clienți. Iată companiile cu care am intrat în contact în timpul evenimentului: Domeniile Halewood, Ted Exim, Melis Meral, Donido, Carluk Trans, Eon Expert Servicii, Prodagras, Amigagro, Ted Agro, Auto Dragus, Maiscom, Agro Noca, Iancu Agriprod and Lara Agricom. Povestea continuă.
 
de Dănuț Davidoiu