ANAC

 

Get Adobe Flash player

 

Daca sunteti profesionisti in domeniu, cu sigurata va doriti sa imbunatatiti productivitatea si competitivitatea afacerii Dvs! Va oferim un serviciu unic, de monitorizare si diagnoza a uleiurilor in expoatare!

Diagnozele  ANAC  (acronim pentru "ANAlize Comparate) interpreteaza  rezutatele obtinute in urma analizei uleiului in exploatare si va ofera un instrument de diagnoza preventiva si corectiva pentru activitatea de service, utilizand o baza de date de peste 4 milioane de mostre analizate in cele doua laboratoare europene.

 

...Eficientizarea managementului flotelor, reducea costurilor de operare si optimizarea mentenantei vehiculelor si echipamentelor!

ANAC este un serviciu al grupului TOTAL, care asigura o gama completa de analize de monitorizare a uleiurilor si fluidelor de racire in exploatare. Sistemul este disponibil pentru  aplicatiile auto (vehicule si utilaje de constructii) sau industriale (masini si echipamente).

Pentru managementul si monitorizarea flotelor de transport, echipamente de constructii, etc..., ANAC ofera o gama larga de analize in detaliu ale proceselor uleiurile in exploatare.

Pentru aplicatiile industriale, gama ANAC INDUS va ofera atat rapoarte generale ale contaminarii uleiului in exploatare cat si diagnose detaliate, specific fiecarui tip de activitate desfasurata.

 ...Cea mai buna decizie pe care o puteti lua pe moment accesind rezultatele rapoartelor de diagnoza, de oriunde si la orice ora!

ANAC is accesibil online  la o adresa securizata sau direct pe telefonul mobil sau pe tableta.

ANAC, analizele de monitorizare ale uleiurilor in exploatare