Despre noi

Despre noi

TOTAL S.A. este lider in furnizarea de bitum pe piata franceza si partener al firmelor de constructii pentru o treime din lucrarile efectuate pe teritoriul francez.

Afiliata TOTAL Romania, gratie experientei de pe piata autohtona, ofera o gama de asfalturi durabile, care permit reducerea temperaturile de lucru si de depozitare.

Multumita dezvoltarii continua si inovatiei díctate de tendintele pietei, ne putem extinde continuu portofoliul de produse. Acest lucru este sustinut de centrele noastre de cercetare din Solaize, Lyon, Brunsbüttel, Hamburg si Preston.

Cu resurse de petrol selectate, facilitati de productie si depozitare puternice si colaboratori competenti, garantam livrarea produselor de inalta calitate in timp util. Pe langa liantii asfaltici, care sunt utilizabili atat pentru aplicatii rutiere, cat si pentru cele industriale, gama de produse include o gama de produse speciale cu proprietati specifice zonelor speciale de aplicare.

Pentru noi, cheia succesului este dezvoltarea eficienta a produselor bituminoase in colaborare cu partenerii nostri. Oferim suport tehnic si consultanta privind utilizarea tehnologiilor existente si inovatoare. Pe baza experientei noastre, ne straduim sa optimizam oferta si gama de produse si sa le oferim clientilor nostri produsul potrivit.

Ne straduim sa imbunatatim continuu siguranta instalatiilor, sa reducem emisiile de zgomot si mirosuri, pentru a minimiza impactul generat de unitatile noastre de depozitare asupra terenurilor vecine si, de asemenea, sa investim foarte mult efort pentru a preveni riscurile pe care le implica transport bitumului.

?? ?? ??