Cercatare & Dezvoltare | Total Romania

Cercetare & Dezvoltare

Total Bitum are trei centre principale de cercetare in Europa: Cres (Lyon, Franta), Preston (Regatul Unit) si Brunsbüttel (Germania). Fiecare dintre aceste centre are o vasta experienta internationala in conceperea si imbunatatire produselor, in arta dezvoltarii instalatiilor de testare, unde se lucreaza la solutii inovatoare pentru a putea raspunde cu succes nevoilor in permanenta schimbare ale pietelor de bitum din Europa.

TOTAL Bitum Research Centres

Noile tendinte sunt coordonate la nivel central de catre Paris si sunt in stransa legatura cu centrele de cercetare de la Preston, Lyon si Brunsbüttel, pentru a impartasi cunostinte tehnice si experienta, in scopul dezvoltarii in permanenta a produselor avansate si durabile.

Total Bitum a inteles ca inovatia constanta este secretul durabilitatii tuturor produselor noastre. Ne implicam intens in programe de cercetare si de colaborare cu principalele parti interesate si organismele de cercetare independente. Excelenta in comunicarea dintre clientii nostri si departamentul tehnic este esentiala in mentinerea tendintelor noastre de imbunatatire continua.