Serviciile noastre

Servicii

Automotive lubricants banner  

Experienta noastra in sporturile cu motor, pentru toate tipurile de vehicule cu doua sau patru roti, nu se rezuma doar la vanzarea ueiurilor. TOTAL Lubricats va ofera o gama completa de servicii de cea mai buna calitate. Indiferent de masina sau motocicleta pe care o detineti, puteti avea incredere deplina in consultata tehnica de specialitate oferita de TOTAL Lubricants. Obiectivul nostru? 100% satisfactie. Descopera serviciile noastre de top pentru masini si motociclete.

 

RAPID OIL CHANGE su RAPID AUTO SERVICE pentru masina ta

Suntem aici pentru a va furniza servicii excelente. Suntem prezenti în întreaga lume, cu peste 300 de centre de servicii ROC&RAS.

Profitati de avantajele experientei noastre in domeniul lubrifiantilor cu ajutorul cu RAPID OIL CHANGE (ROC), cea mai eficienta alegere pentru mentenanta autoturismului dumneavoastra.

 

Moto Zone pentru motociclete

TOTAL a dezvoltat reteaua Moto Zone pentru a face mai usoar programul de intretinere al motocicletelor. In zonele noastre moto, veti obtine asistenta de specialitate pentru a alege cele mai potrivite uleiuiri, precum si recomandari profesionale in ceea ce priveste intretinerea bicicletelor.

 

Lubadvisor

Cautati lubrifiantii  TOTAL sau ELF? Va putem ajuta sa gasiti produsele potrivite pentru vehiculele si echipamentele dumneavoastra!

 

?? ?? ?? ??