Notificari Legale

Notificari Legale

 

Aceptarea acestor termeni

Accesul Dvs. si utilizarea acestui website www.total.com.ro se supune acestor Termeni si Conditii. Nu veti folosi acest website in scopuri ilegale sau interzise prin Termenii si Conditiile care urmeaza. In caz contrar, TOTAL isi rezerva dreptul sa previna sau sa limiteze accesul Dvs. la website, fara notificare prealabila si isi declina orice raspundere, de orica natura, derivand dintr-o astfel de utilizare. Prin utilizarea website-ului acceptati termenii, conditiile si disclaimer-ele din aceasta pagina. Daca nu acceptati Termenii si Conditiile atunci trebuie sa incetati utilizarea website-ului imediat.

Recomandari

Continutul acestui website nu poate fi considerat ca recomandare, opinie, consultatie si nu ar trebui luat in considerare pentru luarea de decizii.

Toate informatiile si recomandarile, precum si toate link-urile catre terti disponibile pe acest server Web sunt oferite, cu buna-credinta. Cu toate ca aceste informatii sunt considerate corecte la data vizualizarii, Total sau afiliatele sale nu prezinta garantii cu privire la caracterul complet, actualizat sau exactitatea acestor informatii.

Trebuie sa va asumati in intregime riscul in cazul in care va bazati pe aceste informatii. Aceste informatii va sunt furnizate, cu conditia ca Dvs.  sau oricare alta persoana care primeste aceste informatii, sa faca propriile verificari  inainte de orice utilizare a acestor informatii.

In nici un caz, Total si afiliatele sale nu sunt responsabili pentru daune de orice natura care rezulta din utilizarea sau increderea bazata pe aceste informatii sau orice produs care face referinta la aceste informatii. De asemenea, directorii, reprezentantii sau salariatii Total nu pot fi in nici o situatie raspunzatori pentru niciun prejudiciu, de orice natura, decurgand din utilizarea site-ului sau a continutului accesibil pe site, sau din copierea, afisarea sau utilizarea nelegala a acestuia.

Aceste informatii nu trebuie sa fie interpretate ca o recomandare de a utiliza orice informatie, produs, proces, echipament sau formulare care intra in conflict cu orice brevet, drept de autor, sau marca, iar Total si afilialele sale nu fac nici o declaratie si nu ofera nici un fel  garantie, expresa sau implicita, ca orice utilizare a acestor informatii nu vor incalca orice brevet, drept de autor sau marca inregistrata.

Total si afilialele sale resping categoric orice interpretare care tinde sa asimileze continutul site-urilor web cu oferta de cumparare sau incitarea de cumparare de actiuni sau a altor titluri de valoare, listate sau nelistate, a Total, sau orice afilialele sau companie afiliata indirect.

Website-ul este distribuit pe baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”  fara nicio reprezentare sau promovare facuta si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile de calitate satisfacatoare, adecvata pentru un anumit scop, neincalcare, compatibilitate, securitate si acuratete.

In limita impusa de lege, Total Romania nu va fi trasa la raspundere pentru pierderi directe sau indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), decurgand din sau in legatura cu folosirea website-ului.

Total Romania nu ofera nicio garantie ca functionarea website-ului va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil sunt lipsite de virusi sau orice altceva ce poate fi daunator sau distructiv.

Nicio alta companie nu are dreptul de a face sub nicio forma in numele Total, sau  a oricarei afiliate sau companie afiliata direct sau indirect actualizarea sau corectarea informatiilor distribuite pe Internet sau pe servere Web.

De asemenea, Total, sau oricare afiliata isi rezerva dreptul de a distribui sau corecta continutul site-urilor in orice moment, fara notificare.

Companiile membre ale grupului Total au entitate juridica proprie si personalitate juridica independenta, dar pe acest site termeni ca Total, grupul sau noi /ai nostri, sunt uneori folositi pentru a desemna toate companiile din Grupul Total sau atunci cand nu este nevoie de a identifica o anumita companie a grupului.

Proprietate Intelectuala

Copyright

Drepturile de Proprietate Intelectuala asupra acestui website si asupra materialelor din acesta sau accesibile prin acesta apartin Total Romania sau altor companii ale grupului Total sau licentelor sale. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile de Proprietate Intelectuala inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel (in afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website) fara permisiunea scrisa explicita din partea Total Romania.

Total Romania si logo-ul Total Romania sunt marci inregistrate ce apartin Total Romania si nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse in niciun fel fara acordul scris al “Total Romania”.

Pentru aceste scopuri “Drepturile de Proprietate Intelectuala” includ urmatoarele (oriunde si oricand apar si pentru intregul termen al acestora): orice drept, marca inregistrata, nume inregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de munca si alte informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente in orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da in judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale (caz in care sunt sau nu inregistrate sau inregistrabile) si inregistrarile si aplicatiile de inregistrare pentru oricare dintre ele.

Nume protejate: Toate numele, logo-urile si Marcile inregistrate ™ ale produselor companiei mentionate in acest site apartin grupului Total. Acestea nu pot fi utilizate fara acordul prealabil scris al grupului Total.

Informatii Personale

Orice date cu caracter personal care sunt primite pe acest site sunt destinate exclusiv Departamentului de Comunicare, astfel incat sa puteti beneficia de serviciile oferite aici. Nici una din informatiile cu caracter personal nu vor fi comunicate partilor terte sau folosite, in scopuri neautorizate

In conformitate cu articolul 14 din Legea nr. 677/2001 aveti dreptul de a solicita Total Romania rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea oricarei informati personala pe care o vom colecta, a carei prelucrare contravine prevederilor acestei legi. Pentru a face acest lucru, va rugam sa contactati:

TOTAL Romania

Cladirea Landmark, Corp C
Str. Vasile Alecsandri nr. 4 / Str. Constantin Daniel nr. 11, 
Etaj 5, zona 1, sector 1, Bucuresti, Romania.
Tel: +40-(0)21.361.05.50
Fax: +40-(0)21.361.05.46

Angajamentul utilizatorului

Fiecare vizitator al site-ului Total al sau site-urilor afiliatelor sale de filiale, care furnizeaza informatii catre Total, cedeaza catre Total drepturile de transfer complet de informatii si autorizeaza utilizarea acestora asa cum considera de cuviinta. Informatiile furnizate de vizitatori vor fi considerate ca neconfidentiale si trebuie sa fie exacte, legale si non-negative.  Vizitatorii sunt considerati ca au luat act de avertizarea de mai sus si ca vor tine cont de fiecare dintre aceste recomandari.TOTAL asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate si asigura ca acestea sunt stocate strict pe durata necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate.

Linkuri catre website-urile tertilor

Website-ul poate include linkuri catre website-urile tertilor, care sunt controlate si conduse de altii. Orice link spre un alt website este oferit cu scop strict informativ si nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luati la cunostinta acest fapt si sunteti constienti de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul ,disponibilitatea acestor website-uri sau orice dauna care va rezulta din utilizarea website-urilor in cauza.

Factorii de avertisment care afecteaza rezultatele pe termen lung

Documentele de pe acest site contin declaratii anticipative referitoare la situatia financiara, rezultatele operatiunilor, afacerile, strategia si planurile de viitor ale grupului Total. In particular, folosirea termenilor "previziune", "anticipare", si expresii similare, si declaratiile cu privire la atingerea telurilor companiei si a obiectivelor de management, preconizari sau date de productie specifice, sau evolutia rezultatelor operationale sau margini sunt orientate in perspectiva.

Astfel de afirmatii se bazeaza pe o serie de ipoteze care putea fi in cele din urma inexacte, fiind supuse la o serie de factori de risc, inclusiv fluctuatii de curs valutar, pretul produselor petroliere, perioada de depozitare, reduceri de costuri care sa functioneze fara a afecta in mod nejustificat operatiunile de cresterea eficientei de afaceri, modificari ale reglementarilor Mediului si conditii economice si comerciale generale. Raportul nostru anual privind Forma 20-F contine mai multe detalii privind ipoteze si alte asemenea riscuri.

Grupul nu isi asuma nicio obligatie de a publica sau transmite orice modificare, fie ca urmare a unor informatii noi, evenimente viitoare sau alte intelegeri. Mai multe informatii despre factorii care ar putea afecta rezultatele financiare ale companiei sunt prevazute in documentele depuse la Comisia de Operatiuni de Bursa si Comisia de Siguranta si Schimb din SUA.

Anumite date financiare din acest site au fost pregatite comparand istoricul rezultatelor publicate de Total Fina si Elf Aquitaine. Acestea includ date financiare neauditate ajustate prin aplicarea principiilor contabile franceze si istoricul situatia financiare al Elf Aquitaine.

In SUA principiile contabilitate, pro forma, datele financiare sunt in mod substantial diferite, in mare parte datorita fuziunii dintre Total Fina si Elf Aquitaine, si Total si Petrofina care cere sa fie tratata ca o achizitie, mai degraba decat ca o punere in comun de interese.

Credite foto

© arsdigital - Fotolia.com
© vanias - Fotolia.com
© sunt - Fotolia.com
© Ildogesto - Fotolia.com
© Médiathèque Lafarge - Ignus Gerber

 

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata
politicii noastre de utilizare a cookie-urilor