Afacerea Dvs

Afacerea Dvs

Automotive lubricants banner  

TOTAL Lubricants intelege nevoile unice ale fiecarui client in parte, si vine in sprijinul acestora cu cele mai bune produse, servicii si suport tehnic.

Indiferent de profilul activitatii Dvs, TOTAL detine solutia atunci cand  trebuie sa alegeti lubrifiantii corespunzatori pentru vehiculele si echipamentele flotei Dvs. Ca intotdeauna, TOTAL va asigura de tot suportul necesar in acest proces.

Dealer Auto specializat sau Service Independent

TOTAL detine o gama completa de lubrifianti, care sa raspunda oricarei cerinte speciifce a aplicatiilor acestui domeniu foarte vast.
Learn more about how TOTAL lubricants can help your car dealer franchise or garage.

Service Specializat & Independent pentru motociclete

Nu intamplator majoritatea constructorilor mondiali de motociclete aleg produsele TOTAL si ELF pentru motorizarile proprii. Detinem solutia optima pentru orice aplicatie din domeniu.
Discover what TOTAL lubricants can do for your motorcycle dealer franchise or garage.

Managementul flotelor Heavy-Duty

Alegand lubrifiantii TOTAL Cresteti economia de combustibil, scadeti timpii de imobilizare, si reduceti costurile de operare si intretinere a flotei Dvs.
Find out how TOTAL lubricants can maximize the profitability of your heavy-duty fleet.

Dealer de camioane, autobuze si autocare

TOTAL propune o gama speciala de produse specifice, ideale pentru dealerii uni sau multi-marca, ce activeaza in acest domeniu.
Learn why TOTAL oils are the best choice for truck, bus and coach dealers.

Constructii publice

TOTAL se implica permanent impreuna cu partenerii sai, pentru produce lubrifiantii ideali, care sa deserveasca perfect nevoile aplicatiilor acestui segment dificil.
Get more information about TOTAL lubricants for construction, mine and quarry vehicles.

Agricultura

Lubrifiantii TOTAL sunt special formulati, in functie de cerintele severe ale utilajelor si masinilor agricole, astfel incat sa asigure  functionarea perfecta zi de zi si a acestora.
Discover more about how TOTAL lubricants can help those serving the agriculture industry.

Transportul maritime si fluvial

In ceea ce priveste vasele de transport maritim si fluvial, TOTAL asigura o gama completa de lubrifianti, special conceputi sa creasca performantele si durabilitatea motoarelor.
Find out more about TOTAL lubricants for coastal and inland marine vessels.

?? ?? ?? ?? ??