Constructii publice

Constructii publice

 

Daca activati in domeniul constructiilor publice, va doriti ca echipamentele Dvs sa atinga cel mai inalt nivel de performanta. TOTAL Lubrifiants cunoaste particularitatile acestui sector extrem de special, in care produsele standard nu sunt suficiente pentru deservirea tuturor nevoilor echipamentelor de constructii.

Din acest motiv TOTAL a dezvoltat o gama de produse de inalta performanta, special concepute pentru a proteja componentele echipamentelor ce functioneaza in conditii foarte severe, in medii contaminate cu mult praf din domeniul constructiilor publice, mineritului, carierelor. Lubrifiantii TOTAL respecta cele mai severe norme internationale si cele mai recente specificatii ale constructorilor mondiali de echipamente, si se adapteaza perfect tuturor cerintelor acestui sector.

Produsul potrivit pentru aplicatia potrivita

TOTAL este aproape de partenerii sai si dezvolta produse special adaptate, in functie de nevoile fiecareai aplicatii. Gama de produse contine lubrifianti si unsori pentru o gama larga de aplicatii:

  • Motoare
  • Transmisii
  • Sisteme hidraulice
  • Cutii de viteze
  • Axe si reductii finale

Siguranta echipamentelor in functionare

Alaturi de TOTAL Lubricants transmiteti un mesaj puternic si ambitios, despre siguranta in functionare a echipamentelor, ceea ce reprezinta fundamentul oricarei companii care activeaza in acest domeniu. Lubrifiantii cei mai potriviti pentru echipamentele de constructii trebuie sa:

Garantia TOTAL

Garantia in utilizare este motivul pentru care TOTAL este preferat utilizatorii care activeaza in aceasta industrie a constructiilor civile. Oferta de produse este permanent reactualizata si inovativa. In plus, acordam o atentie deosebita partenerilor nostri, pentru ca an de an sa obtina performante maxime impreuna cu produsele noastre.

Related Links

Get more information on TOTAL's product range for earthworks.

 

?? ?? ?? ?? ??