Car dealer franchises and garages

Dealer Auto specializat sau Service Independent

 

TOTAL Lubricants intelege provocarile complexe la care sunt supuse reprezentantele auto specializate sau service-urile independente. Intr-o activitate atat de complexa cum este domeniul auto, orice decizie are impact pe termen lung asupra activitatii, iar alegerea lubrifiantilor nu face exceptie.

Optand pentru gama extinsa de produse si servicii TOTAL, aveti garantia utilizarii celor mai bune uleiuri pentru autovehiculele Dvs. TOTAL detine o gama completa de lubrifianti, care sa raspunda oricarei cerinte speciifce a aplicatiilor acestui domeniu foarte variat.

Beneficiati de avantajele afacerii Dvs

Alegand lubrifiantii TOTAL, transmiteti partenerilor Dvs incredere si determinare, fara a face compromisuri asupra calitatii produselor, cand trebuie sa alegeti uleiurile potrivite pentru autovehicule.  TOTAL este unul dintre cei mai respectati parteneri in domeniu, datorita implicarii intense si constante in cercetarea si dezvoltarea unui portofoliu de produse care:

  • Protejeaza impotriva uzurii, prin reducerea frecarilor si a coroziunii,
  • Previn supraincalzirea motorului,
  • Protejeaza segmetii cilindrilor si maximizeaza eficienta motorului,
  • Asigura curatirea motorului si previnirea formarii depunerilor de impuritati. reducing emissions of CO2

Ideal pentru service-urile uni sau multi marca

Lubrifiantii TOTAL/ELF acopera toate cerintele tehnice ale acestui domeniu, indiferent de profilul activitatii: service uni si multi-marca sau service independent. Recunoscut pentru prestigiul, expertiza in domeniu si pasiunea pentru sporturile cu motor, TOTAL Lubricants se implica alaturi de parteneri pentru atingerea potentialului maxim al activitii desfasurate.

Related links

Get more information on TOTAL/ELF's product range for cars.  

?? ?? ?? ?? ??