Dealer de camioane, autobuze si autocare

Dealer de camioane, autobuze si autocare

 

Dealerii ce activeaza in sectorul heavy-duty au nevoie de o gama  specializata de produse de inalta performanta, pentru a asigura mentenanta corespunzatoare vehiculelor ce intra in componta flotelor.

In acest caz nu putem vorbi despre solutii generale in gama lubrifiantilor pentru motorizarile complexe si foarte puternice ale acestor aplicatii. TOTAL a dezvoltat lubrifianti premium in parteneriat cu cei mai importati producatori din domeniu productiei de camioane, autobuze si autocare.

Produse speciale pentru parteneriate uni si multi-marca

Parteneriatele unimarca vor beneficia de avantajele diversificate ale gamei de lubrifianti TOTAL, aprobati si omologati de cei mai importanti producatori auto.
Toate produsele TOTAL detin omologarile celor mai importanti constructori : Mercedes, MAN, DAF si Scania. Pentru service-urile multimarca, TOTAL detine o gama de produse special concepute sa se adapteze perfect cerintelor tehnice complexe ale aplicatiilor heavy duty. Mai mult, va pune la dispozitie un serviciu unic postvanzare, monitorizarea prin diagnoze si analize ale uleiului in exploatare.

Sectorul produselor specifice

Camioanele, autobuzele si autocarele au nevoie de lubrifianti speciali, ale caror performante trebuie sa depaseasca nivelul tehnic impus de constructor. Oferta TOTAL este special conceputa sa asigure:

  • Intervale de schimb foarte extinse,
  • Reducerea frecarilor interne si implicit a uzurii,
  • Curatirea optima a componentelor motorului si functionarea silentioasa,
  • Economia de combustibil,
  • Scaderea timpilor de imobilizare si reparatii.

Solutia de top pentru afacerea dumneavoastra

Un lubrifiant performant este cea mai buna alegere in cazul in care doriti sa pastrati in timp performantele motorului si ale componentelor autovehiculului dumneavoastra si sa ramaneti printe cei mai  buni practicanti in acest domeniu al utilizatorilor de camioane, autobuze si autocare.

Get more information on TOTAL/ELF's product ranges for trucks, buses and coaches

 

?? ?? ?? ?? ??