Service Specializat & Independent pentru Motociclete

Service Specializat & Independent pentru Motociclete

 

Indiferent de profilul activitatii: Service independent sau specializat multimarca, trebuie sa ramaneti in topul preferintelor consumatorilor acestui domeniu. Este posibil numai daca oferiti clientilor dumneavoastra cele mai noi tehnologii si cele mai performante produse. TOTAL Lubricants va ofera o gama completa de uleiuri dedicate acestei activitati, ce deserveste cele mai severe cerinte ale consumatorilor acestui segment. Cu siguranta, consumatorii nu-si doresc compromisuri in privinta calitatii produselor si serviciilor. De ce trebuie sa o faceti dumneavoastra?

Costruiti incredere datorita performantelor

In aceasta lume dinamica a motocicletelor, consumatorii sunt foarte loiali marcilor de ulei care au demostrat si au garantat performanta. Alegand produsele nostre cresteti automat nivelul performatelor si calitatea serviciilor dumneavoastra, transmitand totoadata un mesaj puternic catre consumator. Nu intamplator marii producatori mondiali de motociclete aleg lubrifiantii TOTAL si ELF inclusiv ca produse de prima umplere.

O gama completa, pentru orice aplicatie

TOTAL ofera o gama vasta de produse, special concepute pentru motorizarile aplicatiilor pe doua roti. Va ofererim orice produs de care aveti nevoie. Lubrifianti  din gama Moto sunt rezultatul direct al cercetarilor din cadrul Campionatului Motosport si detin certificarile celor mai severe norme internationale.

Ideal pentru service-urile uni sau multi marca

Lubrifiantii TOTAL/ELF acopera toate cerintele tehnice ale acestui domeniu, indiferent de profilul activitatii: service uni si multi-marca sau service independent. Recunoscut pentru prestigiul, expertiza in domeniu, pasiunea pentru sporturile cu motor, TOTAL Lubricants se implica alaturi de parteneri pentru atingerea potentialului maxim al activitii desfasurate.

Descoperiti mai multe informatii despre parteneriatele dintre TOTAL/ELF si constructorii de motociclete.

Suntem pregatiti sa activam in orice tip de service pentru motociclete

Datorita parteneriatelor de lunga durata stabilite in special cu marii producatori de motociclete, dispunem de o oferta variata de lubrifianti, special conceputi sa deserveasca orice tip de aplicatie. In plus, detinem o linie specializata de produse, conforme celor mai severe specificatii HONDA, KAWASAKI si YAMAHA.

Get more information on TOTAL's product ranges for motorcycles.  

?? ?? ?? ?? ??