Oferta noastra

Oferta noastra

Automotive lubricants banner  

Alegand lubrifiantii TOTAL, transmiteti partenerilor Dvs incredere si determinare, fara a face compromisuri asupra calitatii produselor cand trebuie sa alegeti uleiurile potrivite pentru autovehicule.  TOTAL este unul dintre cei mai respectati parteneri in domeniu, datorita implicarii intense si constante in cercetarea si dezvoltarea unui portofoliu de extins deproduse.

Autoturisme

Lubrifiantii TOTAL/ELF acopera toate cerintele tehnice ale acestui domeniu, indiferent de profilul activitatii: service uni si multi-marca sau service independent.
Descopera lubrifiantii pentru automobile  

Motociclete

Datorita parteneriatelor de lunga durata stabilite in special cu marii producatori de motociclete, dispunem de o oferta variata de lubrifianti, special conceputi sa deserveasca orice tip de aplicatie. In plus, deinem o linie specializata de produse, conforme celor mai severe specificatii HONDA, KAWASAKI si YAMAHA.
Descopera lubrifiantii pentru motociclete

Camioane, autobuze și autocare

O flota inoperabila este o flota neprofitabila. Alegerea corespunzatoare a lubrifiantilor este esentiala pentru a demara un program de mentenanta efficient. Uleiurile TOTAL va ajuta sa reduceti  perioadele de imobilizarea a vehiculelor prin protejarea componentelor motorului si prevenirea problemelor de natura mecanica.
Descopera lubrifiantii pentru camioane, autobuze și autocare

Utilaje de constructii

Daca activati in domeniul constructiilor publice, va doriti ca echipamentele Dvs sa atinga cel mai inalt nivel de performanta. TOTAL Lubrifiants cunoaste particularitatile acestui sector extrem de special, in care produsele standard nu sunt suficiente pentru deservirea tuturor nevoilor echipamentelor de constructii.
Descopera lubrifiantii pentru utilaje de constructii
 

Utilaje agricole

Agricultura este un domeniu in care se lucreaza non-stop, 24 din 7.  TOTAL Lubricants a inteles constrangerile acestui segment si necesitatile consumatorilor pentru cultivarea produselor de calitate pe toata durata anului. Asociatiile agricole si utilizatorii echipamentelor agricole au nevoie de uleiuri performate, care sa asigure functionarea optima, eficienta, puterea di durabilitatea utilajelor.
Descopera lubrifiantii pentru utilaje agricole
 

Transport maritim si fluvial

Vasele de transport maritim si necesita un nivel de mententa si intretinere foarte ridicat, comparativ cu cel al aplicatiilor uzuale. Ca sa poata atinge potentialul maxim si durata extinsa de viata, acest aplicatii trebuie sa urmeze un program de mentenata specializat si riguros, datorita costurilor pe care le implica. TOTAL ofera o linie specializata de lubrifianti of fuel-economy, special adaptati pentru activitatile de pescuit si transport maritim si fluvial
Descopera lubrifiantii pentru vehicule maritime si fluviale
 

?? ?? ?? ?? ??