Serviciile noastre

Serviciile noastre

Total services B2B  

Alaturi de gama de lubrifianti premium, TOTAL furnizeaza servicii complete si suport tehnic, care sa  sustina si sa optimizeze activitatea pe care o desfasurati. Ne implicam si va punem la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a beneficia de toate avantajele ofertei  TOTAL.

Gama extinsa de servicii de consultanta si suport este special dezvoltata sa optimizeze costurile de operare si utilizarea lubrifiantilor TOTAL.

 

Optimizarea costurilor de operare

Prevenirea pierderilor si functionarea optima a echipamentelor prin utilizarea programului ANAC, un serviciu unic de monitorizare analitica, o gama completa de analize a uleiurilor si fluidelor de racire in exploatare.
Descoperiti avantajele programului ANAC pentru afacerea Dvs

Specificatiile constructorilor

Pentru a a descoperi produsele recomandate echipamentelor dumneavoastra, vizitati adresa noastra web, special conceputa si securizata.
Descoperiti Lubconsult pentru activitatea Dvs

Optimizarea managementului stocurilor

Visiostock este un sistem automatic de verificare si realimnentare, ce monitorizeaza  costant nivelul incarcarii containerelor.
Descoperiti Avantajele programului Visiostock pentru afacerea Dvs

Training Tehnic

Descoperiti toate avantajele produselor TOTAL si cresteti productivitatea activitatii dumneavoastra, participand la programele de pregatire tehnica.
Descoperiti avantajele programelor de pregatire tehnica oferite de TOTAL

 

?? ?? ?? ?? ??