Parteneriate

Parteneriate

Automotive lubricants banner  

Lubrifianții trebuie să reziste schimbărilor tehnologice, sa se adapteze la specificatiile internaționale și sa îndeplineasca cele mai severe cerințe ale aplicatiilor. În acest scop, TOTAL Lubricants a cladit parteneriate puternice cu marii producatori internationali, printre care:

Parteneriate Auto

TOTAL

CITROËN

Parteneriatul dintre TOTAL și producatorul francez CITROËN auto este cu adevărat istoric. În 1968, TOTAL a început dezvoltare un lubrifiant special pentru modelul Citroen DS, in funcție de neconformitatiile acestuia legate de aprindere si depuneri. Peste 40 de ani de lucru în echipă au dat permis dezvoltarea unor lubrifianți de înaltă calitate și depasirea unor recorduri de neegalat pe pistele competitiilor sportive cu motor. Astăzi, parteneriatul dintre cele doua companii s-a extins la nivel mondial si industrial, și în plus, pe langa sporturile cu motor, implica inovatiile tehnologie, relatia comerciala intre rețele si formarea tehnica a personalului implicat.
Mai multe despre parteneriatul nostru cu Citroën

PEUGEOT

Parteneri inca din 1995, TOTAL și PEUGEOT au confirmat recent încrederea reciproca prin reînnoirea acordurilor lor de parteneriat. Reînnoirea nu este o surpriză, din moment ce lubrifianții TOTAL sunt singurele produse recomandate de  constructorul francez pentru toate modelele sale. De ce? Pentru că împărtășim aceleași obiective. Cercetătorii de la TOTAL si PEUGEOT lucrează împreuna la dezvoltare lubrifianților de mâine: uleiuri din ce in ce mai performante in privința economiei de combustibil si a protejării mediului înconjurător.
Mai multe despre parteneriatul nostru cu Peugeot

MAZDA
TOTAL Lubricants a fost partenerul MAZDA Motors Europa inca din anul 2003. Împreună, TOTAL si producatorul japonez au co-dezvoltat gama MAZDA Original Oil pentru vehicule Mazda. Îndeplinind toate cerințele de calitate și garanție pentru fiecare model, gama este special conceputa sa se adapteze modelelor cu cele mai recente tehnologii Mazda SKYACTIV.

Mai multe despre parteneriatul nostru cu Mazda

 

KIA
În 2011, constructorul coreean de automobile KIA Motors Corporation și TOTAL Lubricants au semnat un acord * de cooperare internațională de cinci ani. TOTAL Lubricants a devenit partenerul  recomandat post-vânzare de KIA în rețelele proprii de service. TOTAL este, de asemenea, un furnizor important de uleiuri de motor de prima umplere pentru Kia și Hyundai in fabricile din întreaga lume.
* Se aplică la nivel mondial, cu excepția Europei și Coreei de Sud
Mai multe despre parteneriatul nostru cu Kia

Great Wall Motors
TOTAL Lubricants semnat un acord internațional cu GREAT WALL MOTORS China, în februarie 2012. TOTAL Lubricants este oficial recomandat  ca partener GREAT WALL MOTORS pe piețele importante. Ambii parteneri imbratisaza aceleași valorile de bază: profesionalismul, competența și orientarea către client. Parteneriatul consolidează două obiectivele comune: creșterea cotei de piața in China și a prezenței pe piața mondială, și de a colabora la dezvoltarea produselor și serviciilor de înaltă calitate, care sa îndeplineasca cele mai severe cerințele ale automobiliștilor.
Mai multe despre parteneriatul nostru cu Great Wall Motors

DAF
Relația cu DAF a început la începutul anilor '90 cu Fina Olanda. Parteneriatul tehnico-comercial cu producătorul olandez ne-a ajutat să devenim furnizorul principal de prima umplere și furnizor majoritar in Europa pentru servicii post-vânzare, pentru DAF Genuine Oil.

ZF
În 2007, TOTAL și furnizorul german de componente auto ZF a lansat dezvoltarea unui lubrifiant de top in gama pentru transmisii manuale. În 2010, produsul nostru a fost aprobat de ZF pentru un interval de schimb de 540.000 km. Suntem acum furnizorul oficial pentru produse de prima umplere precum și furnizorul ales pentru serviciile post-vânzare.

Scania
TOTAL și producător suedez de autovehicule SCANIA, au colaborat  împreuna la dezvoltarea lubrifianților special concepuți pentru camioane și autobuze.

Renault Trucks
Colaborarea dintre TOTAL si RENAULT TRUCKS Fran a incept în 1979 cu dezvoltarea gamei de produse Renault Trucks Oils (RTO). Cele două companii au reînnoit parteneriatul, pin ianuarie 2016. Clauzele se aplică tuturor afiliatelor RENAULT TRUCKS și TOTAL  care desfasoare activități comerciale.

CLAAS
TOTAL și producătorul german de utilaje agricole CLAAS au legat primul parteneriat in 2005, ca urmare a relatiei dintre ELF și Renault Agricultură. După patru ani de colaborare de succes, CLAAS și TOTAL au reînnoit contractul de parteneriat, în 2009. Un lider mondial în utilaje agricole, CLAAS recomandă gama noastră de lubrifianți premium în cartile de intretinere ale utilajelor.

 

ELF

ELF este o marca ce iubeste performanță. Această pasiune a fost demonstrata de nenumarate ori de-a lungul timpului prin implicarea marcii ELF in sporturile cu motor și parteneriate istorice cu producătorii internaționali și echipe de cercetare:

RENAULT
ELF a dezvoltat produse special concepute pentru RENAULT inca din 1968, și are două echipe de cercetare și dezvoltare special dedicate la partenerul său cu traditie. Prima este cea din CRES (centrul de cercetare ELF din Solaize, Franța), iar cealalta este permanent angrenata in circuitele de curse, din timpul Grand Prix-urilor și sesiunilor de teste private. Echipele aplică studii foarte avansate și analize care conduc la soluții tehnice concepute pentru a câștiga.
Inovativ si creativ, parteneriatul tehnic a dus la dezvoltarea unor uleiuri de prima umplere, fara interval de schimb, pentru transmisiile si cutiile de viteze RENAULT si uleiuri de motor ce asigura economie de combustibil. Echipele noastre ingineri și laboratoare de cercetare sunt în contact permanent. Această expertiză comuna RENAULT-ELF este întotdeauna stimulată de provocările din motorsport și ne permite să anticipăm împreună cerințele tehnologice ale viitorului.

DACIA
DACIA, o marca RENAULT, recomandă exclusiv lubrifianți ELF si Dacia Oil. ELF și DACIA colaboreaza pentru a îmbunătăți performanța mașinii. Lubrifianți ELF sunt de asemenea recomandati pentru marcile Logan, Sandero, Duster și Lodgy, care beneficiază de tehnologia RENAULT, cu o fiabilitate recunoscuta.

KAWASAKI
ELF and KAWASAKI work together to design lubricants for motorcycles, and KAWASAKI officially recommends the ELF brand.

NISSAN
ELF și NISSAN sunt parteneri in domeniul cercetarii, iar in centrul activitatii lor se află cele mai recente inovații tehnologice. Nissan Genuine Oils din Europa au formulari unice, special concepute de ELF și aprobate de Nissan. În 2012 a fost extins parteneriatul european pentru recomandari post-vânzare între Nissan și Elf. Mai mult decât oricând, Nissan Genuine Oils vă permit să obțineți in timp cele mai bune performanțe de la Nissan-ul Dvs.

NISSAN genuine oil conceput de ELF
Produsele Nissan Genuine Oils pentru motoare sunt aprobate și recomandate de Nissan Japonia pentru toate motorizarile pe benzină și Diesel. Nissan Genuine Oils sunt produse de înaltă calitate, concepute pentru a îndeplini cele mai severe cerințe ale vehiculelor Nissan. Viscozitate adaptabila in functie de conditiile de functionare, scazuta pentru a reduce uzura in timpul pronirii la temperaturi scazute, permite cresterea performantelor si extinderea duratei de viata a vehiculelor.

?? ?? ?? ?? ??