Bine ați venit!

Bine ați venit!

Christian Angelescu ocupă funcția de Manager depozit bitum (Ozun), de la 1 iunie. A lucrat pentru o bună perioadă de timp în Rafinăria Vega - care făcea parte din grupul Rompetrol – pe poziția de supervizor la fabrica de bitum și PmBs. Mai recent, a lucrat pentru Petrofac International Limited în calitate de Senior Commissioning Supervisor, în Qatar.
TOTAL
 
Christian
Angelescu
Isabela Holerga ocupă funcția de Specialist HSEQ, începând cu 18 mai. Experiența profesională a dobândit-o în cei 3 ani petrecuți în Lafarge Ciment, punct de lucru Hoghiz.
TOTAL
 
Isabela
Holerga
Andra Mihu s-a alăturat echipei noastre începând cu 27 aprilie. Ocupă funcția de Administrator de Produs și Fisa tehnică de securitate la ENCO. Andra Mihu a lucrat înainte ca evaluator al siguranței în departamentul de cercetare și dezvoltare al companiei Evic Romania.
TOTAL  
 
Andra
Mihu
Oleg Miron va ocupa funcția de Manager Vânzări Lubrifianți Industrie începând cu 6 iulie. Vine tot din domeniul vânzărilor, unde a avut o poziție similară la Romcarbon Buzau.
TOTAL
 
Oleg
Miron

Simona Nițu ocupă funcția de Laborant Chimist, de la 1 iunie. A avut aceeași activitate la Prodlacta și Metalsil Prod Brașov.

TOTAL
 
Simona
Nițu