Perseverența, munca în echipă și calitatea produselor ne recomandă

Rompetrol a ales lubrifianții TOTAL pentru rafinăria sa Petromidia

TOTAL
 
Uleiul TOTAL Orites DS 270 pentru compresoare a fost ales de Rompetrol pentru rafinăria de la Petromidia. Este prima referință TOTAL pentru acest tip de hiper-compresoare Nuovo Pignone.
 
TOTAL Romania a câștigat anul acesta licitația organizată de Rompetrol pentru o cantitate de 69 tone de ulei Orites DS 270. Acesta a fost livrat în butoi și înlocuiește un lubrifiant Shell. Orites DS 270 este un ulei integral sintetic pe care îl recomandăm pentru cilindri compresați. Modelul folosit de Rompetrol la rafinăria de la Petromidia este un hiper-compresor Nuovo Pignone, pe care îl găsim de obicei la fabricarea unor produse cu o densitate redusă de polietilenă, cum ar fi ambalajele din industria alimentară.
 
TOTAL Romania a semnat un parteneriat cu Rompetrol Downstream - unul dintre cei trei porducători de ulei din România - încă din 2009. Producem în fabrica de la Cristian șapte tipuri de lubrifianți pe care Rompetrol îi comercializează sub propria marcă și suntem, de asemenea, furnizorii lubrifianților TOTAL și ELF în cele 200 de stații Rompetrol din România. Acum, scopul nostru este de a deveni unul dintre furnizorii lor de aditivi. Vorbim de patru produse dezvoltate de către TOTAL ACS care pot fi amestecate cu carburanții în rafinărie și vândute apoi în toată țara. Câștigătorul licitației lansate de Rompetrol în acest scop și la care am participat trebuie să fie anunțat în curând.
 
Rompetrol este un jucător major pe piața din România. Deține două rafinării și face parte din grupul KazMunayGas, compania națională de petrol și gaz din Kazakhstan, aceasta fiind prezentă în 12 țări.
 
Cristina Baritchi
Key Account Manager
 
Cătălin CINDEA
Manager de specialitate