Cum va afectează creșterea volumului de producție la fabrică?

Evoluția producției din perspectiva angajaților

TOTAL
 
Toate eforturile pe care echipele noastre le-au făcut în ultimele luni au însemnat creșterea notorietății mărcii TOTAL și a exporturilor. Prin urmare, numărul comenzilor a crescut, la fel ca și producția din fabrică. Ce schimbă asta în activitatea dumneavoastră zilnică? Cinci dintre dvs au răspuns la această întrebare.
 
Simona Pascu
Gestionar de produse finite
„Volumul de producție s-a mărit și a trebuit să răspundem comenzilor într-un ritm mai alert. Înainte, fiecare produs livrat sau trimis trebuia să fie înregistrat într-un fișier Excel și dura mult timp. Odată cu implementarea programului Wharehouse Management, care a automatizat multe manipulări, rezultatele pozitive nu au întârziat să apară. Totodată, deși a crescut numărul de comenzi către export, nivelul de muncă rămâne acceptabil. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce este pusă în funcțiune a treia linie de umplere.”
 
Ghiță Nastasă
Operator chimist producție și ambalare unsori
„La noi, creșterea volumului de comenzi se resimte. Este mai multă muncă fizică, mai ales la ambalare unde se manipulează ambalaje foarte grele. După o zi de muncă suntem cu toții destul de obosiți. Dar până acum, ne-am încadrat. Am dat chiar și o mână de ajutor la uleiuri când au avut nevoie. Suntem în total o echipa de șase persoane, toți bărbați în putere, și putem ține ritmul. Vara este totuși mai dificil din cauza căldurii, lucrăm într-un mediu cu temperaturi ridicate.”
 
Ioan Constantinescu
Operator și coordonator de producție
„S-a simțit o creștere de ritm, dar până acum am putut să facem față. Desigur, trebuie să lucrăm cu mai multă atenție și să depunem un efort suplimentar. Deocamdată ne gestionăm comenzile normal, rămâne de văzut cum va evolua situația în viitor.”
 
Diana Lungana
Planificator de producție
„Pentru noi, activitățile zilnice s-au diversificat continuu în ultimii ani. Capacitatea de producție a rămas neschimbată, însă volumul de activitate s-a mărit, iar pentru noi a reprezentat o reală provocare să reușim să gestionăm acestă creștere în condițiile date. Eforturile noastre s-au concentrat prin urmare pe optimizarea capacității de producție, precum și pe o bună colaborare cu departamentele de achiziții și suport vânzări. De asemenea, respectarea planului de producție este vitală.”
 
Iosif Antochi
Operator de mentenanță și Fochist cazane industriale
„Anul trecut am reparat rezervoarele de ulei în weekend pentru a nu opri producția. Acum, încercăm să facem toate reparațiile din mers și în weekend, mai ales pentru că cererea este din ce în ce mai mare. Avem, de asemenea, responsabilități noi, cum ar fi lipirea cutiilor de carton sau pornirea etuvelor de aditiv. Având în vedere că nu au fost înregistrate probleme până acum, consider că ne-am îndeplinit datoria.”