La revedere, Jean-Louis, bine ai venit, Pierre!

La revedere, Jean-Louis, bun venit, Pierre!

Jean-Louis Bonenfant (Goodbye Jean-Louis_ Welcome Pierre!)

Managerul general al TOTAL Global Businesses Lubricants pentru domeniul auto, Pierre Duhot, îl va înlocui pe Jean-Louis Bonenfant în funcţia de manager zonal pentru Europa de Est. Această schimbare marchează o nouă organizare a diviziei europene M&S.

Pierre Duhot (Goodbye Jean-Louis_ Welcome Pierre!) Pierre Duhot a venit la Bucureşti pe 4 şi 5 iulie împreună cu Jean-Louis Bonenfant pentru tradiţionala întâlnire de prebuget, fiind o bună ocazie pentru a cunoaşte mai bine filiala noastră. Chiar dacă nu a avut timp să vină la Braşov şi la Ozun, ştie că TOTAL Romania are un rol deosebit în regiune, nu numai graţie fabricii de la Cristian, dar şi datorită depozitului de la Ozun, care îi oferă un potenţial important de creştere pe această piaţă.

„Este un ansamblu interesant de tip multiactivitate, cu o capacitate importantă la nivelul noii regiuni a Europei de Est pentru TOTAL”, a spus el.

Într-adevăr, direcţia grupului a decis să schimbe organizarea diviziei EUROPE şi a separat ENCO în două zone: Europa de Vest şi Europa de Est. Acestora li se adaugă filialele din Marea Britanie, Spania şi Turcia. Anna Whitehouse va dirija zona de Vest şi Pierre Duhot zona de Est. Ei doi vor raporta către Benoit Luc. Noua zonă a Europei de Est va cuprinde opt filiale: Rusia, Ucraina, România, Bulgaria, Balcani, Turcia, Grecia şi Kazakhstan. Zona de Vest va cuprinde: Marea Britanie, Spania, Ţările Nordice, Polonia, Europa Centrală şi Austria/Elveţia.

„Aceasta nouă zonă este mai logică din punct de vedere administrativ. Le permite managerilor să fie mai aproape de fiecare filială”, a punctat Pierre Duhot.

Pierre Duhot are o experienţă internaţională bogată în cadrul grupului TOTAL. De formare inginer, şi-a început activitatea în Departamentul de Dezvoltare pentru Lubrifianţi Industriali. S-a ocupat atunci de vânzări de carburant în Franţa, înainte să devină Managerul General al filialei TOTAL în Brazilia şi, mai târziu în Luxemburg. S-a întors la Lyon, în Franţa, unde a lucrat pentru Departamentul Aditivi şi Carburanţi Speciali. Din 2013, este managerul general al TOTAL Global Businesses Lubricants pentru domeniul auto, funcţie localizată în Singapore.

„Abia aştept să petrec mai mult timp pe teren,să cunosc echipele şi să înţeleg realităţile de la TOTAL Romania. Pe curând!”, a încheiat acesta.