TOTAL Romania vazuta din interior

TOTAL Romania văzută din interior

The embedded asset does not exist:
Asset Type: ImageT
Asset Id: 1286026898519
PAGENAME: TOTAL_Romania/ImageT/Detail

Implicarea fiecărui angajat în jobul său poate fi diferită, de la o relație de muncă strict profesională până la o implicare personală. Fie că sunt membri ai echipei TOTAL Romania de la bun început sau angajați mai recent, cinci colegi își descriu relația cu compania și oferă o viziune personală asupra viitorului TOTAL Romania.

Bianca Popescu
Financiar-Contabilitate

“Relația mea cu TOTAL Romania este una de lungă durată întrucât fac parte din categoria salariaților care au fost angajați încă de la înființare. Am avut plăcerea să înregistrez primele mijloace fixe și să deschid primele dosare cu acte, am crescut împreună. Am simțit influențele negative ale crizei economice după 2009 și am trecut peste acestea prin muncă intensă, loialitate și respect. Descopăr ceva nou în fiecare zi și am căpătat totuși o certitudine: lucrând alături de echipa TOTAL știu că oricât de tulburi vor fi vremurile, vom putea să ne păstrăm claritatea și să găsim direcția potrivită în continuare.

TOTAL România peste zece ani? Sper că va fi un jucător important pe piața românească, o societate organizată, cu proceduri bine puse la punct, astfel încât colaborarea dintre departamente să fie foarte bună. Ținând cont de situația economică a României, care este în continuă creștere economică, cât și de profilul firmei noastre, văd TOTAL România într-o continuă dezvoltare pe partea de bitum unde putem contribui la construcția infrastructurii țării noastre. O oportunitate există și în divizia de fluide speciale unde au fost identificate câteva segmente cheie în România – industria explozibililor, segmentul protecției plantelor și industria adezivilor.”


Dorin Iucu

Manager Zonal Vânzări Timișoara

“Lucrez de 9 ani cu TOTAL Romania și trebuie să recunosc că de la an la an, mă simt tot mai bine. Învățăm din propriile greșeli. Înainte să lucrez aici, am vândut aparate electrocasnice nemțești de calitate. Întotdeauna am susţinut produsele în care am avut încredere. De fiecare dată, pentru a reuşi ceea ce îmi propun, trebuie să cred în calitatea produsului, iar prin vânzarea uleiurilor TOTAL am devenit din ce în ce mai încrezător, ştiind că ofer clienţilor mei un produs în care am încredere deplină.
Pot să vă asigur că atunci când există garanția calității, vor exista întotdeauna și vânzări. Vânzările noastre cresc în fiecare lună și lucrurile vor continua în acest fel deoarece sunt din ce în ce mai multe mașini și camioane noi pe străzile din România care au nevoie de lubrifianți de calitate. În plus, TOTAL este singurul furnizor al gamei Fuel Economy, ceea ce ne conferă un avantaj. Cred că în zece ani, TOTAL va deveni lider pe piața de lubrifianți din România."

Simona Gavril

Coordonator Serviciu Clienți și Suport Vânzări

“Povestea mea a început la Lubrifin, în 2002. Trebuie să recunosc că cea mai dificilă perioadă a fost cea între 2004 și 2005, când eram în echipa de vânzări. Aveam un target foarte înalt și experiență puțină în acea perioadă. După ce a venit TOTAL în România, au început reorganizări în structură, iar eu am trecut de la echipa de vânzări la postul de credit controller,  un post nou creat, pe care a trebuit să îl învăț și să îl dezvolt. Am învățat să muncesc în echipă și să împărtășesc din cunoștințele mele altor oameni. Relația mea cu clienții a evoluat și ea în bine, ne-am apropriat. Și pot să zic că am crescut cu TOTAL. Astăzi suntem pe drumul cel bun conform Roadmap, din punct de vedere economic, al notorietății și al responsabilității sociale.”

Vlad Girigan
Manager Zonal Vânzări Bitum

“Relația mea cu TOTAL a început, indirect, încă din 2005, cu mult înainte să fac și eu parte din această mare familie. S-ar putea spune că relația mea cu TOTAL a început cu stângul, eu fiind foarte supărat pe această companie, deoarece îmi răpea din timpul pe care îl petreceam cu mama mea. În același timp, un mugur de curiozitate a încolțit în mine, încă de atunci, auzind atâtea povești despre companie. Probabil v-ați prins că sunt al doilea Girigan care lucrează în echipa TOTAL, mama mea fiind una dintre persoanele care au pus baza integrării și dezvoltării TOTAL în România. Ea a fost cea care mi-a insuflat un pic din spiritul TOTAL, încă de la vârsta adolescenței, prin numeroasele povești pe care mi le spunea la cină.

Cred că peste 10 ani, TOTAL va fi unul dintre liderii din domeniul produselor petroliere în România. Iar referitor la domeniul în care activez, îmi doresc să reușim să schimbăm percepția învechită a românilor despre bitumul rutier, prin promovarea produselor inovatoare prin care am reușit să fim cunoscuți ca unul dintre cei mai mari producători de bitumen la nivel european.”


Răzvan Pușcuță

Manager Regional Vânzări Industriale

"Lucrez cu TOTAL de aproape cinci ani și simt un suport real din partea companiei în activitatea mea zilnică. Am lucrat de-a lungul timpului în companii care nu îmi puneau la dispoziție instrumentele de care aveam nevoie pentru a fi convingător în fața clienților. În primul rând, TOTAL dispune de o gamă completă de unsori și lubrifianți, spre deosebire de companiile concurente. În al doilea rând, am avut întotdeauna la dispoziție suportul tehnic necesar, iar acest lucru este esențial în jobul meu. În al treilea rând, apreciez că nu simt nicio presiune din partea superiorilor ierarhici. Obiectivele mele pentru viitor sunt să cresc cota de piață a brandului pe segmentul industrial și să contribui la o vizibilitate mai bună la toate nivelurile."