Tagrul construct expo

TOTAL Romania a fost la targul International la Construct Expo

Construct expo NL
 
 

TOTAL Romania a participat la cea de-a 22-a ediție a CONSTRUCT EXPO, Târgul Internațional de Tehnologii, Echipamente, Utilaje și Materiale pentru Construcții, care s-a desfășurat în perioada 26-29 martie 2015.

Produse noi, idei noi, servicii noi, oportunități noi. Acestea sunt cele 4 repere ale Construct Expo 2015, eveniment care deține locul de lider pe piața de profil din România, fiind un generator de tendințe în domeniul construcțiilor.

În centrul atenției au fost inovația si tehnologiile de viitor, materialele de calitate, arhitectura contemporană și soluțiile ecologice. Evenimentul a reprezentat o oportunitate de a prezenta idei pentru cei care doresc să ofere soluții eficiente și să furnizeze produse și servicii ireproșabile.

TOTAL Romania a participat la Construct Expo cele trei divizii: Lubrifianți, Bitum și Fluide speciale. În cadrul evenimentului au fost prezentate detalii cu privire la gama completă de uleiuri destinate utilajelor de construcții, bitumuri și fluide speciale pentru amestecurile bituminoase.

TOTAL Romania a întâmpinat vizitatorii într-un spațiu amplu și interactiv, în care cei mai buni specialiști ai noștri au oferit informații și detalii tehnice precum și consultanță aplicată în domeniile de interes ale partenerilor.