Bine ati venit

Uraţi-le bun venit noilor colegi

Echipa noastră s-a mărit cu opt noi colegi de la începutul anului.

Andreea Moldovan este noul nostru analist servicii clienți la credit control şi e venită de la departamentul de contabilitate al filialei Cristian. S-a alăturat echipei pe 5 ianuarie pentru a o înlocui pe Alina Brânză care a demisionat în noiembrie.

Moldovan Andreea Nicoleta

Andreea
Nicoleta
Moldovan

Marian Haures, Ciprian Palade, Alexandru Zeca, Andrei Sava și Laurențiu Miron fac parte din echipa TOTAL de la 1 ianuarie, după ce au lucrat la fabrica de la Cristian câteva luni în cadrul unui serviciu externalizat al companiei Lugera. Recrutarea lor a fost justificată de creșterea activității în schimbul doi la linia de umplere pentru ambalaje mici. Aceasta s-a datorat dezvoltării vânzărilor pe segmentul auto și la export.

Haures Marian
Palade Ciprian Alexandru ZECA Sava Andrei Miron Razvan
 
Marian
Haures
 
Ciprian
Palade
 
Alexandru
Zeca
 
Andrei
Sava
 
Miron
Razvan

Mihaela Vasile este noul nostru supervizor producție. Ea este responsabilă de producerea și ambalarea lubrifianților de la fabrica de la Cristian. A început lucrul cu noi pe 2 martie.

Mihaela VASILE

Mihaela
Vasile

Luiza Popa a devenit noul nostru director de marketing de la jumătatea lui martie și este membru al comitetului de management care raportează către Franck Haëttel, directorul nostru general. Luiza a fost până acum marketing manager la Rotis Lux, un importator român de cauciucuri, care se ocupă de mai multe lanțuri comerciale și service-uri (printre care Vianor, reţeaua producătorului Nokian Tyres).

Luiza şi-a dobândit experienţa dezvoltând proiecte integrate de Marketing şi PR şi gestionând în mod direct relaţia cu reprezentaţii locali ai celor mai importante trusturi media.

Luiza Popa
 
Luiza
Popa

Și două colege și-au schimbat poziția:

Anca Marin, care ocupa funcția de Manager Unsori la fabrica de la Cristian, a fost nominalizată pentru poziția de controlor intern pentru zona ENCO din 16 martie. Raportează acum către Nicolas Moragues-Ripoll, managerul financiar și administrativ de la ENCO.

  Anca Marin
 
Anca
Marin

Începând cu 1 februarie, Mihaela Prisecaru a devenit managerul HSEQ pentru TOTAL Romania, înlocuind-o pe Elena Dinu care a decis să plece din companie pentru a se implica într-un proiect personal. Mihaela raportează către Franck Haëttel, directorul general.

  Mihaela Prisecaru
 
Mihaela
Prisecaru

Le urăm noilor angajați TOTAL bun venit și mult succes în noile lor misiuni!