SALSA

Sfaturi si trucuri pentru utilizarea programului Salsa

Programul Salsa

Colegii noștri, Tassos Tzanos, de la TOTAL Hellas, și Marzena Bartkowiak, de la ENCO, au venit în București timp de două zile pentru a învăţa echipa noastră comercială cum să profite de toate beneficiile programului Salsa în gestionarea portofoliului de clienți.

Salsa este un program de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) care a fost implementat în România de către TOTAL în 2013. Acest sistem este dedicat agenților de vânzări. El înmagazinează toate informațiile legate de vânzare, inclusiv vizitele de lucru și cele de prospecție. Furnizează, de asemenea, rapoarte actualizate despre vânzările efectuate și starea plăților. Toate aceste date pot fi accesate ușor, oriunde, cu ajutorul internetului. Este un instrument foarte util pentru agenții noștri pentru că le permite să pregătească, să planifice și să-și verifice activitatea și astfel, sa economisească timp.

Cred că succesul unui astfel de program constă într-o interfață prietenoasă cu utilizatorul, în acces rapid și ușor și în valoarea adăugată pe care o aduce în activitatea de vânzare și de gestionare a portofoliului de clienți.

Ținând cont de toate acestea, începând de anul trecut, au fost distribuite agenților de vânzări tablete cu acces direct la Internet. Treptat, toți agenții au descoperit potențialul unui astfel de instrument și îl folosesc acum într-un mod mult mai eficient.

Unul dintre scopurile importante ale distribuirii acestor tablete a fost creșterea ratei de folosire la capacitate maximă a programului Salsa. Tocmai de aceea, colegii noștri de la TOTAL Hellas și de la ENCO au venit într-o vizită la București. Scopul principal a constat în schimbul de bune practici. Ne-au fost arătate multe sfaturi și trucuri foarte utile care au permis cu siguranță o folosire mai eficace a programului în echipa noastră.

Valentin Diaconu

Manager vânzări automobile