Intalnirea Anuala a Distribuitorilor | Total

Întâlnirea anuală a distribuitorilor

Intalnirea distribuitorilor TOTAL

TOTAL Romania și-a reunit primii 15 distribuitori la Predeal, pe 22 și 23 iunarie. A fost ocazia de a le prezenta proiectele companiei pentru 2015, dar și de a-i premia pe cei mai buni dintre ei.

TOTAL Romania a ales cadrul deosebit al Hotelului Orizont din Predeal pentru a se întâlni cu cei mai performanți distribuitori din anul 2014. Intr-o ambianță relaxată, compania noastră și-a prezentat activitățile întreprinse pe parcursul anului trecut. Unul dintre elementele cele mai vizibile a fost activitatea de marketing, care a devenit mai agresivă și care a dus la atingerea obiectivelor preconizate. Pe parcursul ultimului trimestru al anului, am organizat o campanie națională intitulată „Câștigă o mașină la prețul unui bidon de ulei”. Premiul cel mare, un autoturism Citroen C4 Cactus, a generat un interes crescut din partea unui segment de piață în plină dezvoltare, reprezentat de tânăra generație. La Predeal, TOTAL și-a prezentat, de asemenea, obiectivele strategice pentru 2015. Principală noutate în ceea ce privește relația cu distribuitorii constă în crearea unui portal special destinat acestora. Site-ul va fi activ începând cu a doua jumantate a anului 2015 și va pune la dispoziția utilizatorilor documentația tehnică de specialitate, posibilitatea de  înregistrare online a  comenzilor și recepționarea facturilor.

Momentul cel mai așteptat al întâlnirii de la Predeal a fost premierea celor mai buni cinci distribuitori din țară, în funcție de vânzări, pe trei categorii.

- Lubrifianți Total :  1. Simbol Auto Ro, 2. Radical Zero, 3. Mauriciu 99, 4. Ramdalvo, 5. Barady Services

- Unsori Total : 1. Radical Zero, 2. Policolor Exim, 3. Mauriciu 99, 4. Simbol Auto Ro, 5. Leco Impex

- Produse Lubrifin : 1. Radical Zero, 2. Mauriciu 99, 3. Fatcom Impex, 4. Asi Grup, 5. Barady Services

Evenimentul s-a încheiat cu o cină festivă, acordată de TOTAL Romania în cinstea rezultatelor deosebite obținute de distribuitori pe parcursul anului 2014. Profităm de această ocazie și le mulțumim pentru devotamentul acordat produselor noastre.