Produse speciale pentru Industria Alimentara | Total

Produse speciale pentru Industria Alimentară

Nevastane TOTAL  

TOTAL a introdus recent pe piața din România o gamă de lubrifianți menită să asigure securitatea consumatorilor din industria agroalimentară, precum și o performanță ridicată a echipamentelor.

Odată cu lansarea gamei NEVASTANE, cei ce activează în domeniul agroalimentar nu se mai află în fața unei dileme atunci când vine vorba de alegerea lubrifianților. Produsele noastre sunt sigure în ceea ce privește protecția consumatorilor datorită normelor stricte de siguranță și securitate pe care le respectă. Astfel, norma NSFH1 garantează că marfa dvs rămâne sănătoasă chiar dacă intră în contact accidental cu unsoarea în timpul procesului de fabricație. În plus, certificarea ISO 21469 asigură respectarea cerințelor de igienă privitor la producția acestor lubrifianți. Cu gama NEVASTANE, puteți fi siguri că produsele pe care le folosiți nu conțin elemente de origine animală, organisme modificate genetic sau alergeni. 

Marii industriali au încredere în NEVASTANE 

Gama NEVASTANE are deja o reputație foarte bună. Cei mai mari producători de echipamente industriale au încredere în lubrifianții TOTAL grație celor peste 20 de ani de experiență în inovație.

În industria băuturilor, calitățile uleiurilor și unsorilor noastre respectă standardele impuse de constructorii internaționali de mașini de îmbuteliere și sertizare cum sunt KHS, SIDEL, KRONES, ANGELUS, FMC sau FERRUM. Aceeași constatare poate fi făcută în domeniul fructelor și legumelor, unde echipamentele sunt supuse unor condiții extreme, mai ales în fabricile de conserve sau de congelare. Industria produselor de panificație este și ea acoperită cu succes de gama NEVASTANE.

Avantajele obținute

Unsoarea XS 320 din gama NEVASTANE a permis unui producător specializat în prelucrarea semințelor oleaginoase din Franța să obțină rezultate foarte bune în funcționarea echipamentelor. Astfel, odată cu punerea în aplicare a produsului nostru, clientul a fost de acord să-și optimizeze funcționarea preselor, inclusiv printr-o revizuire a sistemului de ungere. Au fost înregistrate următoarele câștiguri: reducerea riscului de contaminare prin utilizarea unui produs NSFH1, reducerea consumului de unsori cu peste 30%, creșterea duratei de viață a rulmenților cu mai mult de 40%. Economiile globale ale pieselor de schimb (cu excepția manoperei) s-au ridicat la 5.000 € pe lună.