O strategie solidă pentru România

O strategie solidă pentru România

Editorial Pierre Duhot

Dragi colaboratori,

În timp ce 2016 promite să fie un an bun, aş dori în primul rând să felicit întreaga echipă TOTAL Romania pentru munca depusă din greu şi realizările din ultimii ani. Compania este din nou pe şine cu fundamente solide. Aceste rezultate sunt rodul unei strategii clare şi eficiente şi ale unei munci grele şi este bine de ştiut că TOTAL se poate baza pe echipa sa din România.

În ultimii ani, TOTAL Romania şi-a dezvoltat în mod constant cota de piaţă şi rentabilitatea în privința activităților cu lubrifianţi, bitum şi de export. Această evoluţie este în concordanţă cu foaia de parcurs şi strategia M&S ale sucursalei. Fabrica din Cristian şi depozitul din Ozun sunt acum resurse importante pentru dezvoltarea prezentă şi viitoare a vânzărilor în România şi în regiune.

Aceste rezultate au fost obţinute graţie unei echipe dedicate şi profesionale, sub conducerea lui Franck HAËTTEL. Începând cu 1 decembrie, lui Franck îi vor fi atribuite noi responsabilităţi în cadrul organizaţiei noastre M&S, înapoi în sediul central.

Aş dori să îi transmit mulţumiri calde şi recunoştinţă pentru munca depusă de-a lungul anilor, pentru constituirea unei echipe puternice şi o perspectivă ambiţioasă pentru viitor.

În acest context, va fi înlocuit pe 1 decembrie de Marco PANNUNZIO, în prezent Director General al Central Europe Hub.

Marco este deja parte a echipei M&S Europe, ceea ce înseamnă că cunoaşte obiectivele şi strategia noastră pentru regiune. Prin urmare, considerăm că el are tot ceea ce este necesar pentru a continua procesul de consolidare a rentabilităţii şi a rezultatelor TOTAL Romania.

Îi doresc mult noroc şi un început de succes, deoarece se poate baza pe o echipă mare.

PIERRE DUHOT

M&S

Vice Preşedinte Europa de Est