TOTAL, noul furnizor pentru Opel în România

TOTAL, noul furnizor pentru Opel în România

Total furnizor Opel

Munca şi spiritul de echipă au fost cheia succesului pentru semnarea contractului cu OPEL, pe 5 august. Această nouă colaborare va deschide noi perspective atât prin prisma imaginii companiei TOTAL pe piaţa românească, cât şi a volumelor de produse ce urmează a fi distribuite în România.

Urmare acestui fapt, OPEL - marcă a grupului General Motors (GM) - devine parte integrantă a portofoliului nostru de produse destinate OEM (Original Equipment Manufacturer), alăturându-se astfel celorlalte modele de business tradiţionale precum Dacia, PSA, Renault, Scania şi Class. Importanţa acestei reuşite se datorează faptului ca România este singura ţară din sud-estul Europei care a încheiat o colaborare directă cu OPEL, prin aceasta urmând ca vânzările din România să fie gestionate şi dezvoltate direct de către TOTAL pe o schemă drop and shipment; celelalte afiliate OPEL vor continua să se aprovizioneze din depozitul central din Ungaria.

Potrivit sursei APIA, la nivelul anului 2015, în România parcul OPEL era compus dintr-un număr de 585.137 de maşini noi şi second-hand, din care 5.395 vehicule noi vândute în 2015. Luând în considerare parcul existent, coroborat cu previziunile de vânzare de produse GM furnizate de OPEL, avem toate premisele să considerăm realizabil targetul de 400 MT/an.

Îndeplinirea cu succes a acestui contract a avut la bază buna colaborare dintre TOTAL şi OPEL România. Prima livrare a fost făcută pe 13 septembrie.

Cristina BARIȚCHI
Manager Key Account