Pastram ritmul!

Păstrăm ritmul!

Frank

Dragi colegi,

Siguranţa primează! Putem astfel să fim mândri de indicatorii care arată realizări foarte bune sau ameliorări în ceea ce priveşte siguranţa angajaţilor la locul de muncă. Dar cum exact ne asigurăm că toţi salariaţii noştri şi colaboratorii se întorc acasă teferi în fiecare zi? Respectarea procedurilor, starea bună a instalaţiilor şi cultura organizaţională contribuie împreună la atingerea acestui obiectiv major. 

Într-un domeniu în creştere, ca al nostru, este nevoie de efort zilnic pentru a menţine activitatea în condiţii de siguranţă. O analiză detaliată ne permite să detectăm eventualele riscuri şi ne avertizează, de asemenea, ori de câte ori este nevoie, așa cum a fost cazul luna aceasta, în accidentul de camion, care, din fericire, nu a rănit pe nimeni. Prin urmare, vă voi cere să rămâneţi vigilenţi cu privire la orice situaţie riscantă, iar STOP CARD dă dreptul fiecărui angajat de a suspenda orice operaţiune care are nevoie de atenţia noastră în ceea ce priveşte siguranţa.

M&S Way! O comunicare mai eficientă în cadrul companiei noastre este de o importanță capitală. Dialogul şi atitudinea pozitivă față de colegi sunt comportamente fundamentale care îmbunătăţesc performanţa şi rezultatele noastre. Aceasta a fost şi tema întâlnirii strategice bianuale, în luna februarie, la care unii dintre dumneavoastră au participat, în mod special la workshop-ul susţinut de jurnalistul Mirel Bran, care a vorbit despre îmbunătăţirea comunicării prin scris. Feedback-ul pe care l-am primit indică dorinţa dumneavoastră de a progresa în ce priveşte felul cum comunicăm în echipă. 

Cu privire la activitatea noastră, TOTAL Romania se află pe un trend ascendent, continuând astfel progresele realizate anul trecut şi dovedind că luăm deciziile corecte în fiecare zi. Suntem însă doar în prima parte a anului şi ştim că operăm într-un mediu foarte competitiv. Va trebui să rămânem atenţi şi să fim reactivi în toate activităţile curente. Haideţi să confirmăm acest început de an foarte bun prin atingerea obiectivelor propuse şi să marcăm anul 2016 ca fiind unul de referinţă în evoluţia companiei. 

Franck Haëttel
Director General