Ulei motor 10W40, ulei RUBIA POLYTRAFIC 10W40

Ulei motor 10W40, ulei RUBIA POLYTRAFIC 10W40

Produsul se regaseste in categoriile: Ulei RUBIA | Ulei 10W40 ​| Ulei motor ​| Ulei semi-sintetic

RUBIA POLYTRAFIC 10W40

Ulei motor 10W40 TOTAL RUBIA POLYTRAFIC 10W40 semi-sintetic obtinut prin tehnologie avansata, recomandat motoarelor pe benzina si Diesel ce echipeaza autocamioane, autobuze şi vehicule industriale. Continut scazut de sulf, special conceput pentru motoarele Diesel ecologice.

AVANTAJE ULEI MOTOR RUBIA POLYTRAFIC 10W40

Uleiul de motor RUBIA POLYTRAFIC 10W40 garanteaza o excelenta lubrifiere in conditiile cele mai severe de functionare. Uleiul are excelente proprietati anti-uzura si anti-corozive, de detergenta si dispersanta.
Ulei de motor semi-sintetic cu o excelenta stabilitate a viscozitatii in functionare pentru motoarele Diesel recente, in particular pentru motoarele supraalimentate si pornire usoara la temperaturi scazute.
Uleiul de motor TOTAL RUBIA POLYTRAFIC 10W40 contribuie la respectarea normelor de poluare impuse pentru motoarele EURO 2 si EURO 3.

BENEFICII ULEI DE MOTOR SEMI-SINTETIC RUBIA POLYTRAFIC 10W40

Uleiul de motor TOTAL RUBIA POLYTRAFIC 10W40 este un ulei semi-sintetic obtinut prin tehnologie avansata, special formulat pentru lubrifierea motoarelor pe benzina si Diesel care echipeaza autocamioane, autobuze şi vehicule industriale.
Ulei adaptat conditiilor de functionare severe: transporturi, constructii etc. ce corespunde tehnologiilor EURO 3 si EURO 4 si este utilizat la toate tipurile de motoare Diesel, in special pentru motoarele ecologice Diesel cu continut scazut de sulf.
Uleiul de motor semi-sintetic 10W40 TOTAL RUBIA POLYTRAFIC este recomandat de constructorii europeni de motoare pentru intervale mari de schimb.

 

download  Fisa tehnica RUBIA POLYTRAFIC 10W40

download  Fise de securitate

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata
politicii noastre de utilizare a cookie-urilor