Ulei motor S 40W, ulei RUBIA S 40W

Ulei motor 40W, ulei RUBIA S 40W

Produsul se regaseste in categoriile: Ulei RUBIAUlei 40W | Ulei motor

RUBIA S 40

Ulei motor monograd RUBIA S 40W, ulei pentru motoarele Diesel echipate cu sau fara supraalimentare, destinate camioanelor, utilajelor de constructii, locomotivelor. La recomandarea constructorului se poate folosi la cutii de viteze, convertizoare de cuplu si sisteme hidraulice.

AVANTAJE ULEI MOTOR RUBIA S 40W

Ulei de motor TOTAL RUBIA S 40W, ulei recomandat toturor motoarelor Diesel supraalimentate cu aspiratie naturala care echipeaza vehicule utilitare, comerciale, locomotive si utilaje de constructii si tuturor motoarelor Diesel stationare (producatoare de energie).
Uleiul de motor TOTAL RUBIA S 40W este recomandat si la cutii de viteze, cuplaje, convertoare de moment, circuite hidraulice, atunci cand constructorul recomanda un ulei de motor similar pentru aceste echipamente.

BENEFICII ULEI DE MOTOR RUBIA S 40W

Uleiul TOTAL RUBIA S 40W este un ulei monograd cu indice de viscozitate ridicat si stabilitate mare in functionare, cu exceptionale proprietati de detergenta si nivel de dispersanta ridicat.
Uleiul are excelente proprietati anti-uzura, anti-corozive si excelente proprietati anti-oxidante, anti-rugina, anti-spumare.

 

download  Fisa tehnica RUBIA S 40W

download  Fise de securitate

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata
politicii noastre de utilizare a cookie-urilor