Ulei 80W90, TRANSMISSION AXLE 8 80W90

Ulei 80W90, ulei TRANSMISSION AXLE 8 80W90

Produsul se regaseste in categoriile: Ulei TRANSMISSIONUlei 80W90Ulei transmisie 

TRANSMISSION AXLE 8 80W90

Uleiul TRANSMISSION AXLE 8 80W90 este special conceput pentru ungerea axelor echipate cu diferentiale autoblocabile cu alunecare limitata, a axelor clasice si a cutiilor de transfer.

AVANTAJE ULEI TRANSMISSION AXLE 8 80W90

Ulei TRANSMISSION AXLE 8 80W90, ulei ce reduce costurilor de mentenanta: special formulat sa asigure intervalele recomandate de constructor si asigura protectia eficienta a angrenajelor impotriva uzurii si coroziunii, datorita foarte bunelor proprietati de extrema-presiune.
Uleiul ajuta la imbunatatirea pornirii de pe loc: fluiditatea la temperaturi scazute se datoreaza indicelui de viscozitate ridicat, care genereaza multiple beneficii la pornirea la rece, limitand pierderile de putere si consumul de carburant. 

BENEFICII ULEI TRANSMISSION AXLE 8 80W90

TOTAL TRANSMISSION AXLE 8 80W90 este special conceput pentru ungerea axelor echipate cu diferentiale autoblocabile cu alunecare limitata, a axelor clasice si a cutiilor de transfer.
TOTAL TRANSMISSION AXLE 8 80W90 este recomandat tuturor autoturismelor si autoutilitarelor usoare pentru care constructorul recomanda un fluid cu proprietati de frictiune speciale.
TOTAL TRANSMISSION AXLE 8 80W90 este recomandat de PSA pentru autoturismele CITROËN si PEUGEOT cu tractiune integrala si autoutilitarelor echipate cu axe si cutii de transfer. Este un ulei potrivit pentru sincronizatoarele PSA utilizate in conditii foarte severe (in regim de competitie).

 

download  Fisa tehnica TRANSMISSION AXLE 8 80W90  

download  Fise de securitate

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata politicii noastre de utilizare a cookie-urilor.