Ulei transmisie 75W90, TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90

Ulei transmisie 75W90, ulei TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90

Produsul se regaseste in categoriile:
Ulei TRANSMISSIONUlei 75W90Ulei transmisie | Ulei Fuel Economy | Ulei sintetic

 

TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90

Uleiul de transmisii TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90 este un ulei sintetic foarte performant, conceput pentru ungerea cutiilor de viteze manuale sincronizate sau nesincronizate, axelor si reductoarelor pentru care constructorul recomanda nivelul de performanta API GL-4, GL-5, MT-1 sau MIL-PRF-2105E.

fuel economy logo

AVANTAJE ULEI TRANSMISIE TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90

Uleiul de transmisie TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90 este recomandat flotelor multi-marca: acest ulei este perfect adaptat cutiilor de viteze si puntilor construite de marii producatori de autovehicule, putand fi folosit pentru toate unitatile flotelor mixte.
Uleiul imbunatateste pornirea de pe loc, fluiditatea la temperaturi scazute se datoreaza indicelui de viscozitate ridicat, care genereaza multiple beneficii la pornirea la rece, limitand pierderile de putere si consumul de carburant.
Uleiul are stabilitate in operare datorita indicelui de viscozitate ridicat, compatibilitate cu materialele filtrelor de ulei datorita proprietatilor anti-spumare si ajuta la rationalizarea gamei de produse (detine aprobarile MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO, etc).

BENEFICII ULEI CUTIE VITEZA, ULEI DE TRANSMISIE TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90

TOTAL TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90 este un ulei sintetic extrem de performant, special conceput pentru a indeplini atat cerintele impuse de componentele lantului de transmisie a miscarii, cat si de cutiile de viteze manuale si axele care functioneaza in conditii foarte severe de lucru.
TOTAL TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90 este un ulei adaptat special ungerii angrenajelor hipoide care echipeaza axele celor mai importanti constructori ca: MAN, DAF, IVECO, MERCEDES, VOLVO, RENAULT, MACK, ce impun intervale de schimb foarte extinse de pana la 180 000 km.

 

download  Fisa tehnica TRANSMISSION DUAL 9 FE 75W90 

download  Fise de securitate

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata politicii noastre de utilizare a cookie-urilor.