Ulei 75W80, TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80

Ulei 75W80, ulei TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80

Produsul se regaseste in categoriile:
Ulei TRANSMISSIONUlei 75W80 | Ulei transmisie | Ulei Fuel Economy | Ulei sintetic

TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80

Uleiul TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este un ulei sintetic conceput pentru cutiile de viteze manuale si automate, cu sau fara sincronizatoare, ce functioneaza in cele mai severe conditii, la incarcari, temperaturi si viteze de lucru foarte mari.

fuel economy logo

AVANTAJE ULEI TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80

Uleiul TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 ofera stabilitate in operare datorita indicelui de viscozitate ridicat, compatibilitate cu materialele filtrelor de ulei datorita proprietatilor anti-spumare si imbunatatirea functionarii angrenajelor: schimbarea usoara a treptelor de viteze, pentru o varietate extinsa de sincronizatoare, din molibden si carbon.
Uleiul ajuta la rationalizarea gamei de produse (ZF, VOITH, VOLVO, MAN, MERCEDES BENZ).

BENEFICII ULEI TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80

TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este un ulei sintetic conceput pentru cutiile de viteze manuale si automate, cu sau fara sincronizatoare, ce functioneaza in cele mai severe conditii, la incarcari, temperaturi si viteze de lucru foarte mari.
TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este recomandat pentru toate tipurile de cutii de viteze echipate cu sau fara Intarder (de ex. cutiile de viteze ZF cu retarder integrat, cutiile de viteze ZF Intarder cu incarcari medii si mari). Testele foarte severe efectuate pe bancul de proba si in teren confirma cu succes performantele de exceptie ale acestui ulei pentru cutiile de viteze de ultima generatie.
TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este un ulei cu specificatii VOLVO 97307 si VOITH Class B, recomandat tuturor aplicatiilor echipate cu transmisii manuale sau automate pentru care constructorul recomanda nivelul de performanta  API GL-4.
TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este special adaptat pentru transmisiile cu intervale foarte extinse de schimb (pana la 540 000km), ce echipeaza autovehiculele Renault Trucks, DAF, MAN, Iveco si toate vehiculele comerciale echipate cu transmisii manuale si automate ZF.
TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este special adaptat cutiilor de viteze de ultima generatie, echipate cu sincronizatoare din carbon, cu specificatie ZF TE-ML 01E. Pentru cutile de viteze echipate cu sincronizatoare din molibden, specificatia ZF TE-ML 02E permite cresterea durabilitatii (si mentinerea intervalului de schimb).
TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80 este special adaptat celor mai severe conditii de lucru ale aplicatiilor din constructiile civile si transport, etc.

 

download  Fisa tehnica TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W80

download  Fise de securitate

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata
politicii noastre de utilizare a cookie-urilor