Ulei 75W90, TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90

Ulei 75W90, ulei TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90

Produsul se regaseste in categoriile:
Ulei TRANSMISSIONUlei 75W90Ulei transmisie | Ulei Fuel Economy | Ulei sintetic

TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90

Uleiul TRANSMISSION AXLE 7 85W90 este un ulei complet sintetic, cu performante superioare, special conceput pentru ungerea angrenajelor cutiilor de viteze ce echipeaza camioanele si vehiculele grele.

fuel economy logo

AVANTAJE ULEI TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90

Ulei TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90 duce la reducerea consumului de carburant comparativ cu un ulei standard, datorita tehnologiei de obtinere, TOTAL Fuel Economy.
Uleiul protejeaza angrenajele cutiilor de viteze impotriva uzurii si coroziunii datorita proprietatilor de extrema presiune si imbunatateste pornirea de pe loc: fluiditatea la temperaturi scazute se datoreaza indicelui de viscozitate ridicat, care genereaza multiple beneficii la pornirea la rece, limitand pierderile de putere si consumul de carburant.
Uleiul are stabilitate in operare datorita indicelui de viscozitate ridicat si compatibilitate cu materialele filtrelor de ulei datorita proprietatilor anti-spumare.
 

BENEFICII ULEI TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90

TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90 este un ulei complet sintetic, cu performante superioare, special conceput pentru ungerea angrenajelor cutiilor de viteze ce echipeaza camioanele si vehiculele grele.
TOTAL TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90 este special conceput pentru ungerea angrenajelor cutiilor de viteze ce echipeaza camioanele MERCEDES-BENZ.

 

download  Fisa tehnica TRANSMISSION GEAR 9 FE 75W90  

download  Fise de securitate

X
Continuand navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor
in vederea imbunatatirii experientei dvs. de navigare pe site-ul nostru.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata politicii noastre de utilizare a cookie-urilor.