Skip to content

Energie sustenabila

Energie sustenabila - cover

 

Energia termica alimenteaza viitorul

Lemn, pamant, soare: trei surse de energie termica utilizate pentru producerea aburului si pentru functionarea turbinelor de aburi care genereaza electricitate cu o amprenata a carbonului scazuta. O alternativa valoroasa la combustibilii fosili si o investitie importanta pentru compania ta.

Centralele pe biomasa, geotermice sau solare, toate au nevoie de un design optimizat al turbinelor pentru a trece peste provocarile specifice setate de operatiunile ciclice sau schimbarile in calitatea materialelor brute.

Ajutam producatorii de energie sustenabula sa obtina cat mai mult din echipamentele lor respectand mediul inconjurator.

LUBRIFIANTII NOSTRI DISPONIBILI PENTRU CENTRALELE PE BIOMASA, GEOTERMICE SAU SOLARE

Uleiuri pentru turbine

Prima alegere pentru turbinele de aburi ce opereaza in conditii variate. PRESLIA este un ulei mineral de calitate premium dezvoltat pentru operatiuni sigure si protectie indelungata a echipamentelor tale.

  • PRESLIA EVO

Ulei pentru tubrina de ultima generatie dezvoltat pentru a intampina cerintele centralelor flexibile si turbinelor cu eficienta crescuta.

PRESLIA EVO este formulat pentru a preveni formarea depunerilor si sedimentelor in sistemele turbinelor.

Uleiuri hidraulice pentru turbinele de aburi

  • HYDRANSAFE EHC

O noua generatie de uleiuri hidraulice rezistente la foc pentru utilizarea in sistemele de control electro-hidraulic ale turbinelor cu aburi.

Ulei hidraulic mineral fara zinc pentru utilizarea in sistemele de control electro-hidraulic ale turbinelor cu aburi.

Ulei hidraulic mineral foarte stabil in prezenta apei.

Lubrifianti pentru intretinere

Iti oferim o gama larga de produse pentru a lubrifia orice tip de echipament: sisteme hidraulice, angrenaje, rulmenti, transformatoare, generatoare de energie.

EXPERTIZA TOTAL

Pentru ca ne dorim sa devenim lideri in sectorul energiei responsabile, sustinem producatorii de energie in eforturile lor de a dezvolta energie accesibila, sigura si sustenabila. Ne punem anii de experienta industriala in slujba performantei tale. Colaboram indeaproape cu lideri producatori de turbine cu aburi pentru a ne asigura ca solutiile noastre ofera nivele de neegalat de eficienta si siguranta.

ITI INTAMPINAM NEVOILE

Ca producator idependent de energie, TOTAL stie ce inseamna sa coordonezi proiecte ce implica energia sustenabila. Centralele sunt de obicei localizate in zone sensibile ale mediului inconjurator.

Ne ocupam pentru tine de fiecare aspect si ne asiguram ca furnizarea de lubrifiant nu este o grija in plus, oriunde este centrala ta localizata.

Staff-ul nostru local va contacta contractorul tau EPC si furnizorul de turbine pentru a organiza livrari care se supun regulilor mediului.

Serviciul nostru ANAC te va ajuta sa identifici problemele echipamentelor prin simpla analiza a lubrifiantului, prevenind daune majore. Pentru turbine, am dezvoltat ANAC INDUS TURBINE, un serviciu customizat pentru echipamentele tale.

Iti oferim suport tehnic precum sfaturi pentru prima umplere, servicii speciale de filtrare si management al uleiului uzat.

Catalog de produse: Energie