Lubrifianti Fuel Economy

Consum mai mic de carburant, mai putine emisii de CO2 , mai multa protectie a motorului, mai putina uzura ... TOTAL a creat lubrifiantii Fuel Economy, pentru a ajuta consumatorii sa imbunatateasca performanta vehiculelor si a echipamentelor lor, si in acelasi timp, sa reduca semnificativ impactul asupra mediului si costurile de functionare . Cu TOTAL, economia de combustibil si protejarea mediului se sustin reciproc.

 

Ce sunt lubrifiantii Fuel Economy?

Lubrifiantii  Fuel Economy  au formula speciala care ajuta la economisirea combustibilului , comparativ cu uleiurile conventionale care ofera același nivel de performanta . Aceasta caracteristica se aplica in principal pentru uleiul de motor, dar exista produse speciale destinate transmisiilor, cutiilor de viteze si puntilor.

Utilizarea lubrifiantilor TOTAL Fuel Economy reduce costurile financiare si protejaza mediul inconjurator . Prin imbunatatirea performantei motorului , lubrifiantii Fuel Economy  favorizeaza reducerea semnificativa a consumului de combustibil, economisind bani și micsorand emiisiile de dioxid de carbon . Lubrifiantiii Fuel Economy fac parte din programul TOTAL Ecosolutions..

 

Aplicatii ale lubrifiantilor Fuel Economy

TOTAL Gama Fuel Economy este recomandata pentru o gama extinsa de vehicule si echipamente industriale:

Lubrifiantii Fuel Economy pentru autoturisme
Lubrifiantii Fuel Economy  garanteaza reducerea emisiilor poluante pe km / mile, optimiza eficienta sistemelor de post- combustie si prelungesc durata de viata a motorului prin sporirea gradului de curatire  si protectie antiuzura.
Calculati economia de combustibil pentru autoturismul dumneavoastra!

Lubrifiantii Fuel Economy pentru utilaje de constructii
TOTAL , un adevarat lider in economia de combustibil, este singurul producator ce ofera un concept versatil  Fuel Economy pentru segmentul utilaje de constructii. Datorita gamei TP STAR CONCEPT,  profesionistii din domeniul constructiilor pot beneficia de numai doua produse care sa deserveasca toate cerintele de lubifiere ale utilajelor, comparativ cu cele 10-15 necesare in mod normal pentru astfel de activitati.
Calculati economia de combustibil pentru echipamentele de constructii!

Lubrifiantii Fuel Economy pentru utilaje agricole
TOTAL este printre putinele companii ce detine gama de lubrifianfi Fuel Economy pentru echipamentele agricole . In conformitate cu cele mai recente specificatii ale producatorilor, lubrifiantIi Fuel Economy  va pot ajuta sa economisiti anual pana 600 de litri de combustibil si 1,6 tone de CO2 pentru fiecare utilaj.
Calculati economia de combustibil pentru echipamentele agricole!

Lubrifiantii Fuel Economy pentru camioane, autobuze și autocare
TOTAL este printre putinele companii producatoare de lubrifianti ce detin certificari Fuel Economy de la cele patru organisme independente . Aceste organizații au confirmat o economie medie de combustibil de un litru de combustibil la fiecare 100 km * .
* Testele efectuate pe vehiculele echipate cu motor Cummins ISX , cutia de viteze Eaton și diferențialele Dana.
Calculati economia de combustibil pentru camioane, autobuze si autocare!