Lubrifianti Low SAPS

TOTAL Lubricants a dezvoltat gama de produse Low SAPS pentru a satisface nevoile de cele mai stricte ale motoarelor de ultima generatie si pentru a garanta functionarea eficienta a  sistemelor post-combustie, cu care acestea sunt echipate.

Uleiurile ce asigura reducerea emisiilor poluate, denumite "low SAPS", contin un nivel scazut cenusa sulfatat, fosfor si sulf (SAPS). Continutul SAPS din lubrifiantii traditionali poate avea un efect nociv asupra sistemelor post-combustie,de reducere a emisiilor poluante. Filtrele de particule (DPF) sunt deosebit de sensibile la continutul de cenusa sulfat. Tehnologia TOTAL Lubricants "low SAPS” reduce impactul asupra mediului prin optimizarea performantei sistemelor de depoluare. Formularea lubrifiantilor Low SAPS face parte din programul Ecosolutions, pentru portejarea mediului inconjurator.

Filtrele de particule (DPF)

Pana acum, nu a existat o provocare precedenta pentru departamenul de Cercetare&Dezvoltare legata de protejarea sistemele de depoluare din domeniul auto. Majoritate constructorilor auto au introdus in echipare, filtrele de particule. Proiectate pentru motoarele diesel, filtrele de particule acumuleaza cenusa in interiorul fagurelui, iar la un interval bine stabilit, in timpul unei suplimentari a injectiei de carburant, sunt distruse datorita temperaturii de ardere foarte mari. Acest lucru a prezentat o nouă provocare pentru lubrifianti, iar TOTAL detine solutia. A adaptat gama de uleiuri celor mai recente cerinte tehnice, fizice si chimice ale sistemelor de post-combustie, cum ar fi: filtre de particule.

Avantaje

  • Performanta optima a sistemelor de depoluare
  • Costuri reduse pentru utilizator
  • Potrivit pentru toate stilurile de conducere, chiar si cele intense
  • O noua generatie de lubrifianti recomandata tuturor motoarele pe benzina si diesel