Skip to content

DE-A LUNGUL TIMPULUI ULEIUL ELF S-A IDENTIFICAT CU EXCELENTA SI PERFORMANTA, INREGISTRAND NENUMARATE VICTORII IN CEI 50 DE ANI DE EXISTENTA.

Seria de victorii in motorsport incepe chiar de la un an de la lansarea marcii, in 1967, cand alaturi de echipa Matra-Elf, Henri Pescarolo obtine titlul de campion la piloti in Campionatul Francez Formula 3. In 1969, Jackie Stewart castiga primul dintre cele trei titluri de campion mondial in Formula 1, la volanul monopostului Matra MS80, afisand proeminent logo-ul Elf.

In 1968 se scrie istoria prin semnarea parteneriatul special cu Renault, alaturi de care Elf castiga 18 titluri de campion mondial la piloti si constructori in Formula 1. Colaborarea celor doua marci se extinde dincolo de parteneriatul din motorsport prin semnarea unui acord major de marketing prin care grupul Renault recomanda exclusiv lubrifiantii Elf pentru vehiculele proprii. Au urmat parteneriate importante, incluzând constructori Kawasaki, Alpine si, recent, legendarul brand britanic de motociclete, renumitul Brough Superior.

Valorile care au sustinut acest parteneriat pe termen lung au inspirat recent ELF EVOLUTION RN-TECH, noua gama de lubrifianti dezvoltati in colaborare, utilizati pe toate modelele de masini produse de Renault in 2018.

In ultimii 50 de ani, ELF s-a implicat activ alaturi de Renault in promovarea motorsportului. Bazat pe ambitia de a fi mereu cu un pas inaintea trendurilor pietei si de a implementa cele mai noi inovatii, parteneriatul isi propune sa promoveze performanta in motorsport, dar si placerea de a conduce de zi cu zi. 

De pe circuitele de curse pe sosele, lucrand atat cu soferii de masini de curse, cat si cu cei obisnuiti, ELF dezvolta constant uleiuri de motor imbunatatite, protejand motoarele masinilor Renault impotriva uzurii si coroziunii si optimizand anduranta si eficienta consumului. 

Două branduri care au scris istorie, separat... și împreună: de 50 de ani, Renault și ELF duc performanța la nivelul următor și redefinesc succesul în motorsport. De 50 de ani, Renault recomandă ELF!

 

ELF EVOLUTION RN-TECH, noua gama de uleiuri dezvoltata in colaborare cu Renault

Creata pentru performanta si fiabilitate, noua gama de lubrifianti este comercializata sub ambele branduri si indeplineste cerintele producatorilor de masini RN17, RN17 FE si RN RSA.

ELF a profitat de expertiza tehnologica pentru a dezvolta o gama optimizata, ce include trei produse co-branded care pot fi utilizate pe toate modelele de masini produse in 2018 de Renault. Uleiul ELF EVOLUTION RN-TECH ELITE FE 0W-20 pentru noul Scenic IV MPV si ELF EVOLUTION RN-TECH SPORT 0W-40 pentru Alpine A110 sunt doar doua dintre exemple.

’’Parteneriatul ELF-Renault a depasit toate provocarile si a marcat succese remarcabile in ultimii 50 de ani’’, spune Mathiew Soulas, vicepresedinte Total Lubrifiants. ’’Si aventura e departe de a se fi incheiat – ramanem alaturi de Renault pentru a intampina orice provocare tehnica, de business sau de mediu pe care o pregateste viitorul.’’

50 DE ANI DE PASIUNE, TEHNOLOGIE SI PERFORMANTA

au adus lubrifianti Elf in 94 de tari, prin intermediul celor 230 de produse care acopera trei segmente de piata specifice: masini, motociclete si camioane. O marca iconica, Elf comercializeaza uleiuri de motor concepute de catre pasionati pentru pasionati. Intr-un semn al angajamentului sau, marca ofera doua game de lubrifianti dedicate special competitiilor HTX Racing si colectionarilor de autovehicule de epoca HTX Classic.

Sinonima cu excelenta, marca Elf se remarca prin folosirea unor formulari dezvoltate si testate in conditii extreme: produse care si-au dovedit valoarea in timpul curselor de anduranta si uleiuri specifice pentru autoturismele de colectie, care ofera o experienta de conducere fara egal.

IN 2001, ELF A DEVENIT O MARCA TOTAL, AL PATRULEA CEL MAI MARE PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR DE LUBRIFIANTI DIN LUME.