Skip to content

Motoare pe gaz

Motoare pe gaz - cover

 

De la domeniul productiei de gaze naturale la centralele de cogenerare, motoarele pe gaz sunt o alegere foarte buna pentru un proces eficient al furnizarii de energie. Utilizat pentru a genera energie mecanica sau electrica si in cele mai izolate locuri, motoarele pe gaz nu pot da gres!

Acestea sunt proiectate pentru a opera in cadrul unei productii de varf si pentru a livra performanta cu orice fel de combustibil gazos: gaz natural, gaz pentru ardere, gaz de carbune, biogaz, gazul rezultat din cadrul gropilor de gunoi ecologice, gaz de canalizare sau gaz sintetic.

Te ajutam sa descoperi valoarea echipamentelor tale indiferent de conditiile de operare. Gama noastra de motoare pe gaz si racitoare este proiectata cu scopul de a asigura intervale de drenare maxime, fara a face niciun compromis in ceea ce priveste durata de viata a motorului.

LUBRIFIANTII NOSTRI PENTRU MOTOARELE PE GAZ

NATERIA MX 40

Ulei inovator semi-sintetic pentru motoarele pe gaz, dezvoltat pentru a oferi un interval de schimb maxim si a proteja motorul impotriva produselor degradante.

Beneficii:

  • Reduce timpul de inactivitate si costurile de intretinere
  • Extinde perioada de utilizare
  • Prelungeste viata motorului
  • Asigura o mai buna lubrifiere pentru protectie crescuta impotriva uzurii
  • Controleaza formarea depunerilor si eficientizeaza procesele de curatare
  • Ajuta motorul sa opereze la eficienta maxima
  • Opereaza la temperaturi de combustie crescute datorita stabilitatii termice imbunatatite

NATERIA MP 40

Ulei pentru motoarele pe gaz ce asigura echilibrul optim intre perioadele scurte si lungi de schimb ale uleiului. Potrivit pentru utilizarea in cazul motoarelor pe gaz natural sau biogaz tratat.

NATERIA MH 40

Ulei premium pentru motoarele pe gaz, formulat pentru a oferi performanta durabila. Potrivit pentru utilizarea in cazul aplicatiilor gazului natural.

NATERIA MJ 40

Ulei pentru motoarele pe gaz, cu putere mare de dispersare, pentru utilizarea in motoarele pe biogaz.

APLICATII SPECIALE

NATERIA MP 50

Ulei pentru motoarele pe gaz ce ofera performanta optima atunci cand posibilitatile de racire a uleiului sunt limitate. Potrivit mai ales pentru motoarele pe gaz natural ce opereaza in conditii climatice extreme.

NATERIA V 40

Ulei mineral fara cenusa pentru motoarele pe gaz pentru utilizarea in motoarele pe gaz cu 2 sau 4 cicluri, dar si in compresoarele de gaz

NATERIA ML 406

Ulei mineral utilizat in motoarele alimentate cu gaz din descompunerea deseurilor, predispuse la compusii acizi si din halogen.

NATERIA X 405

Ulei sintetic cu o cantitate mica de cenusa utilizat in motoarele pe gaz natural ce opereaza in conditii severe si stres termic crescut.

COOLELF SUPRA

Lichid de racire foarte apreciat in domeniu. Intampina si depaseste cerintele celor mai multi dintre producatorii de motoare. Cel mai bun compromis intre transferul de caldura si protectia impotriva frigului.

GLACELF SUPRA

Concentrat anti-inghet. Performanta identitca cu cea oferita de COOLELF SUPRA odata ce este diluat.

WT SUPRA

Concentrat apos de inhibitori organici pentru protectie indelungata impotriva coroziunii si cavitatilor. Transfer de caldura optim in motorul tau atunci cand protectia impotriva frigului nu este necesara.

EXPERTIZA TOTAL

Ca jucator renumit in domeniul cercetarii si testarii uleiului de motor, TOTAL dezvolta produse formulate pentru a raspunde cerintelor unice impuse de operatorii de motoare pe gaz. Lucram indeproape cu producatorii de echipamente de origine pentru a ne asigura ca soltuiile noastre ofera siguranta si eficienta maxima motoarelor.

VENIM IN INTAMPINAREA NEVOILOR CLIENTILOR NOSTRI

Reducerea costurilor de operare si cresterea profitabilitatii in timp ce asiguri cea mai buna protectie pentru motorul tau pe gaz.

  • Oferta noastra combinata de uleiuri si lichide de racire pentru motoarele pe gaz te ajuta sa atingi eficienta crescuta.
  • Serviciul nostru de monitorizare ANAC te ajuta sa optimizezi intervalele de drenare si sa previi daunele majore din motor sau din sistemele de racire.
  • Datorita prezentei noastre in numeroase tari, poti conta pe TOTAL sa iti livreze produsele la timp oriunde te-ai afla. Iti oferim suport tehnic precum diagnoza uleiului si managementul uleiului folosit.

Catalog de produse: Energie