Traditia Motorsport

Traditia TOTAL in zona de motorsport a inceput acum 45 de ani, cu sute de succese si numeroase titluri de campioni mondiali FIA, asigurandu-ne ca uleiurile noastre de motor ofera cea mai buna performanta.

De la conditiile extreme din desert, la terenul accidentat din munti, la circuitele de raliu pline de adrenalina, Total a trecut prin toate. Cursele motorsport sunt laboratorul final pentru dezvoltarea produselor de maine destinate automobilelor. Furnizam echipajelor si organizatorilor produse si servicii de o calitate exceptionala. Garantam pilotilor protectia optima a motoarelor, performanta si fiabilitatea acestora. In acest fel, eforturile echipelor de Cercetare & Dezvoltare deschid calea spre victorie!

rally-raid.jpg

Rally Raid

De la conditiile extreme si temperaturile ridicate din desertul in care se desfasoara Rally Raid, asa cum este Dakar Rally, TOTAL QUARTZ asigura o protectie optima a motorului pentru Peugeot 3008DKR Maxi. De fapt, Total si Peugeot sunt parteneri vechi si castigatori ai competitiei Dakar.
cursa-anduranta.jpg

Cursa de anduranta

Anduranta este cel mai bun test pentru longevitatea si performanta motorului. Succesul echipei Aston Martin Racing in una dintre cele mai complexe curse - 24 ore in Le Mans - a dovedit faptul ca uleiul de motor TOTAL QUARTZ este un partener de incredere.
campionat-raliuri.jpg

Campionatul Mondial de Raliuri

Cursele la temperaturi ridicate in diferite conditii de drum, pe nisip, noroi sau bitum pot reprezenta o adevarata provocare. De fapt, dupa o serie de succese, Citroen Racing are in continuare incredere in uleiurile TOTAL QUARTZ in Campionatul Mondial de Raliuri FIA.

Total Quartz – Testat pe circuit, disponibil pentru toti soferii

Total Quartz - testat pe circuit

Expertiza noastra in competitiile de racing ne-a permis sa dezvoltam uleiurile de motor TOTAL QUARTZ care respecta cele mai stricte standarde legate de protectia motorului si performanta sa chiar si in conditiile meteo extreme.

 

Parteneriate locale

parteneriat-napoca-img.jpg

Parteneriat Norbert Maior

Credem in parteneriate de durata, axate pe performanta si rezultate, motiv pentru care, din 2018, il sustinem pe Norbert Maior, pilotul echipei Napoca Rally Academy.
trofeul_serus.jpg

Trofeul Serus

Sa sustinem Serus Auto in organizarea etapei care deschide oficial Campionatul National de Viteza in Coasta a devenit o traditie. O experienta TOTALA, pe care suntem mandri sa o sprijinim!
promo_rally.jpg

Promo Rally Total

Promo Rally Total este o competitie de automobilism sportiv organizata cu scopul descoperirii si promovarii tinerilor piloti, dar si sustinerii iubitorilor de performanta. TOTAL a inteles importanta acestui eveniment si a hotarat sa sponsorizeze evenimentul devenind partener oficial.

Recomandat de cei mai buni in Motorsport

logos-motorsport.png