Skip to content

Parteneriatele TOTAL

Lubrifiantii trebuie sa reziste schimbarilor tehnologice, sa se adapteze la specificatiile internationale si sa indeplineasca cele mai severe cerinte ale aplicatiilor TOTAL Lubricants.

Parteneriatele Auto ale marcii TOTAL

AUTO

nissan.jpg

 

In ultimii 10 ani, prin inovatie continua, Nissan si TOTAL au construit un parteneriat global de succes. Relatia a fost avantajoasa pentru ambele companii, data fiind expertiza lor in tehnologie, in actiunile de marketing si in competitiile motorsport, pe circuitele de curse din intreaga lume. Istoria motorsportului a fost scrisa in cele 24 de ore ale Le Mans 2014, cand Nissan ZEOD RC*, cu sprijinul Total, a terminat un tur complet al circuitului legendar de 13,6 kilometri in timpul calificarilor, la viteze care corespundeau masinilor din categoria GT. 

*masina de curse Nissan cu zero emisii

citroen0.gif

In 1968, TOTAL si Citroën au semnat un parteneriat comercial si tehnologic. Munca in echipa a dus la dezvolatarea unor lubrifianti de inalta calitate si la atingerea unui record de neegalat in motorsport. 

citroen0.gif

TOTAL si CITROËN sunt parteneri din anul 1968. Datorita increderii care construite de-a lungul timpului intre cele doua companii, parteneriatul s-a extins si pentru  brandul DS.

peugeot.gif

 

Cercetatorii de la TOTAL si Peugeot dezvolta lubrifianti pentru viitoarele motorizari: uleiuri eficiente din punct de vedere ecologic si al consumului de combustibil.

peugeot.gif

 

In martie 2013, la Geneva, noul prototip a fost lansat si prezentat in cadrul Salonului Auto! In august 2013, proiectul a ajuns la echipele Peugeot si TOTAL, care au lucrat luni de zile la crearea acestui prototip de care acum pot fi mandri cu adevarat.

peugeot-scooter.gif

 

Din aprilie 2014 pana la sfarsitul anului 2016, Peugeot Scooters si TOTAL au decis sa-si uneasca fortele si sa-si extinda parteneriatul in lumea celor doua si trei roti.

mazda.gif

 

In ultimii 9 ani, TOTAL a dezvoltat pentru partenerul Mazda Motors European Lubricants, noua gama MAZDA ORIGINAL OIL. Uleiurile MAZDA ORIGINAL sunt special concepute pentru toate tipurile de vehicule Mazda si se potrivesc in special noii tehnologii SKYACTIV.

KIA Logo

 

In 2011, Kia Motors Corporation si TOTAL au incheiat un acord de cooperare internationala* pe cinci ani. Astfel, TOTAL devine partenerul recomandat de Kia pentru vanzarea de lubrifianti in toate retelele de servicii post-vanzare ale acesteia, din tarile implicate. Mai mult, TOTAL este un furnizor important de uleiuri de motor pentru fabricile Hyundai & Kia din intreaga lume. Clientii Kia pot beneficia acum de tehnologia TOTAL Quartz de la prima picatura.

*Acoperire mondiala, cu exceptia Europei si Coreei de SudKia recomanda TOTAL

greatwall-1.jpg

 

Pe 9 februarie 2012, TOTAL a semnat un acord international cu Great Wall Motors. Potrivit acordului, TOTAL devine partenerul oficial recomandat de Great Wall Motor pe pietele sale de interes. Great Wall Motors si TOTAL au pus accentul pe valori precum profesionalismul, competenta si orientarea catre client. Prin parteneriatul lor, Great Wall Motors si TOTAL confirma obiectivul comun de a-si consolida prezenta pe piata chineza si pe cea mondiala, dar si de a dezvolta produse si servicii de inalta calitate, orientate catre cerintele consumatorilor, in special.

Great Wall recomanda TOTAL.

Transport

daf0.png

Relatia cu DAF a debutat la inceputul anilor '90 cu primele livrari de uleiuri Fina Olanda. Construirea unei relatii tehnico-comerciale a permis ca TOTAL sa devina furnizorul nr. 1 pentru fabrica si principalul furnizor al programului DAF Genuine After Market Lubricant in Europa.

zf-0.jpg

 

In 2007, TOTAL si ZF au inceput dezvoltarea unui lubrifiant de categorie superioara pentru transmisia manuala a camioanelor. In 2010, produsul nostru a fost aprobat de ZF pentru un interval de 540 000 km.
Parteneriatul cu ZF a inceput in 2011, iar acum suntem acceptati atat ca furnizor pentru fabrica, cat si ca furnizor selectat pentru nevoile pietei second-hand prin intermediul afiliatelor noastre.

scania-0.jpg

 

TOTAL si Scania colaboreaza pentru dezvoltarea lubrifiantilor, in special a celor destinati camioanelor si autobuzelor.

tata.png

 

Tata Motors si TOTAL au semnat un parteneriat pentru furnizarea lubrifiantilor si a produselor speciale in toate punctele de vanzare si service ale vehiculelor Tata (altele decat Africa de Sud), garantand produse adecvate pentru indeplinirea cerintelor stricte de lubrifiere ale autovehiculelor comerciale.

Constructii

sany.png

 

Grupul SANY prefera TOTAL ca partener pentru lubrifiantii de pe pietele internationale.Grupul SANY, cel mai mare producator mondial de echipamente pentru utilaje de constructii, si Total Lubrifiants, companie de lubrifianti de clasa mondiala din Franta, au incheiat un acord de cooperare internationala de trei ani in data de 25 iulie 2014.

Agricultura

class.jpg

 

TOTAL si CLAAS: o colaborare extinsa

Aceste doua brand-uri sunt asociate inca din 2005, ca urmare a parteneriatului dintre ELF si RENAULT AGRICULTURE. Gama de lubrifianti CLASS SELECT este recomandata in fiecare ghid de intretinere al liderului mondial in industria masinilor agricole.

Parteneriatele Auto ale marcii ELF

elf-logo.jpg

ELF
ELF este o marca ce iubeste performanta. Aceasta pasiune a fost demonstrata de nenumarate ori, de-a lungul timpului, prin implicarea marcii ELF in sporturile cu motor si in parteneriate istorice cu producatorii internationali de autoturisme:

RENAULT
Incepand cu 1968, cele doua echipe de cercetare si dezvoltare ale grupului ELF, au dezvoltat produse special dedicate partenerului sau cu traditie, grupul RENAULT. Impreuna, Echipa CRES (centrul de cercetare ELF din Solaize, Franța) si echipa tehnica, permanent angrenata in circuitele de curse din timpul Grand Prix-urilor si sesiunilor de teste private, Total implementeaza studii foarte avansate si analize care conduc la solutii tehnice concepute pentru a castiga.
Inovativ si creativ, parteneriatul tehnic a dus la dezvoltarea unor uleiuri de motor ce asigura economie de combustibil si a unor uleiuri de transmisie de prima umplere pentru si cutiile de viteze RENAULT, cu interval de schimb fara limita. Echipele de ingineri si laboratoare de cercetare sunt in contact permanent. Aceasta expertiza comuna RENAULT-ELF este intotdeauna stimulata de provocarile competitiilor motorsport si ne permite sa anticipam impreuna cerintele tehnologice ale viitorului.

DACIA
DACIA, o marca RENAULT, recomanda exclusiv lubrifianti Dacia Oil. ELF si DACIA colaboreaza pentru a imbunatati performantele autovehiculelor. Lubrifiantii ELF sunt de asemenea recomandati pentru modelele care beneficiaza de tehnologia RENAULT: Logan, Sandero, Duster și Lodgy si care au o fiabilitate recunoscuta.

KAWASAKI
ELF si KAWASAKI au dezvoltat impreuna lubrifianti special conceputi pentru cerintele severe ale motocicletelor. KAWASAKI recomanda oficial marca de lubrifianti ELF.

NISSAN
ELF si NISSAN sunt parteneri in domeniul cercetarii, iar in centrul activitatii lor se afla cele mai recente inovatii tehnologice. Produsele Nissan Genuine Oils din Europa au formulari unice, special concepute de ELF si aprobate de Nissan. In 2012  parteneriatul european Nissan si Elf a fost extins pentru recomandari post-vanzare. Mai mult ca oricand, Nissan Genuine Oils va permit sa obtineti in timp cele mai bune performante de la Nissan-ul Dvs.

NISSAN genuine oil concepute de ELF
Produsele Nissan Genuine Oils sunt aprobate si recomandate de Nissan Japonia pentru toate motorizarile pe benzina si Diesel. Nissan Genuine Oils sunt lubrifianti de inalta calitate, conceputi pentru a indeplini cele mai severe cerinte ale vehiculelor Nissan. Viscozitatea adaptabila in functie de conditiile de functionare, pentru a reduce uzura in timpul pronirii la temperaturi scazute, permite cresterea performantelor si extinderea duratei de viata a vehiculelor.